Владимир Булатовић: Спремни смо на сваки вид борбе против режима заједно с опозицијом

Владимир Булатовић: Спремни смо на сваки вид борбе против режима заједно с опозицијом

Афере које ових дана потресају црногорско друштво, представљају дио онога што сви знамо, а о чему је опозиција много пута информисала грађане. Разлика је у томе што сада постоје конкретни материјални докази, који долазе са извора информација, од веома важне карике, и идеалног свједока-сарадника који је 20 година био дио тог зачараног круга, који је одвео Црну Гору у економско и морално посрнуће, саопштио је данас Владимир Булатовић, одборник ДФ-а Главног града.

Када узмемо у обзир услове одржавања избора, сваки глас грађана који гласају опозицију је херојски чин. Лакоћа стављања 100 000 еура у џеп капута је знак великог искуства у томе, а пракса су били избори, парламентарни, предсједнички, локални.

Као одборник могу да кажем да је сваки мандат који је освојила опозиција чист као суза, док су мандати који одржавају на власти тренутну градску управу последица разних махинација, пријетњи, притисака али и дебелих коверти које у свакој кампањи стижу, а само су курири различити.

Са правом се поставља питање учешћа у таквој градској скупштини, и фингирању демократије чији су основни принципи дубоко погажени. Због тога опозиција мора да буде одлучна, храбра, искрена и да дјелује ЗАЈЕДНО! Грађани које представљамо то желе!

Што се тиче одборника Демократског фронта, спремни смо да са колегама из опозиције усагласимо начин дјеловања и заједнички дамо снажан одговор, како у градском парламенту, тако и ван њега. На протесту у суботу осјетила се позитивна енергија, а један од разлога је и присуство комплетне опозције, као знак да се може и мора заједно, последњи је час, поручио је Булатовић.