У видеу који слиједи можете погледати говор предсједника ДНП Милана Кнежевића са протеста одржаног 23. децембра у Подгорици испред Скупштине Црне Горе.

Након три мјесеца наших протеста, пребијања, сузаваца, бојних отрова, гумених метака, кривичних пријава, остатак опозиције на челу са Ранком Кривокапићем је двадесет првог децембра бацио сузавац на све нас, на све оно што радимо за добро Црне Горе, казао је предсједник Демократске народне партије, и члан Демократског фронта, Милан Кнежевић.

Он је испред Скупштине ЦГ изјавио да се све што је радна група урадила може свести у једној реченици: Операција успјела изборно законодавство мртво, “остали само дугмићи”.

„Опело изборном законодавству служио је изасланик Мила Ђукановића, бивши шеф удбе и црна кутија Црне Горе Душко Марковић. Нако двадесет првог децембра све је јасно, постојите ви и Демократски Фронт заједно са вама и постоји коалиција БЛЕР на челу са Ранком Кривокапићем који је и даље у власти“, додао је Кнежевић.

Сматра да је обавеза свих нас да наставимо да се још снажније одлучније и јаче боримо. „Поново ће бити шатора и у Подгорици и у свим другим Црногорским градовима.

Напоменуо је да када је Мило Ђукановић рекао да мисли “све најбоље” о Светозару Маровићу, Маровић је одмах затим сјео да пише мемоаре, које је Кнежевић цитирао пред присутним грађанима:

„Драги пријатељи, и они који то нијесте, знате како, ја сам дуго био други и зато сам ухапшен први, али ако то може да значи да сам ја као други био ухапшен први, не значи да онај који је био први неће бити други ухапшен, (Светозар Маровић – Спушки мемоари)“.