ДНП: Двоструки аршини Тужилаштва – мук о позивима на линч Кнежевића

ДНП: Двоструки аршини Тужилаштва – мук о позивима на линч Кнежевића

Из Демократске народне партије Црне Горе су казали да немају намјеру да позивају, нити Тужилаштво нити полицију да истражују још један у низу случајева којима се позива на отворени линч и ликвидацију Милана Кнежевића.

Очигледно је да се у овом случају ради о наставку најмонструозније антисрпске хистерије у Црној Гори. Примјећујемо да се овај последњи напад дешава након боравка предсједника ДНП-а у Србију и покретање иницијативе за отварање граница, нормирања српског народа и већинске језичке заједнице у Црној Гори, што је директно повезано, а као резултат свега тога имамо и забрану прославе Српске нове године на главном тргу у Подгорици“, наводи се у саопштењу ДНП-а.

Да се ово било ком другом десило у Црној Гори, према њиховим ријечима, а нарочито да је у питању неки државни или правосудни функционер, били би алармирани сви могући државни органи, а починиоци би били пронађени у експресно кратком року.

Међутим, пошто се ово дешава Милану Кнежевићу, јасно је да надлежни државни органи неће реаговати и да се неће тражити починиоци већ ће исти добити награду од режимских структура које су заправо и издале налог да се ово и уради. Да је ријеч о двоструким стандардима када су у питању функционери ДНП и ДФ показује и то да се још од 2015. године у фиоци тужилаштва налази случај физичког напада на предсједника ДНП Милана Кнежевића за који постоји видео снимак, а име нападача је одавно познато“, упозоравају из ДНП-а.

Према њиховим ријечима, упркос најновијој хајци на Милана Кнежевића, ДНП ће још снажније наставити нашу борбу и на сваки демократски дозвољен начин реализовати своје националне и програмске идеје и циљеве, који очигледно изазивају неконтролисану мржњу у врху режима.