ДНП у сусрет Другом Конгресу: Једногласна подршка Кнежевићу, истрајни у борби за слободу

ДНП у сусрет Другом Конгресу: Једногласна подршка Кнежевићу, истрајни у борби за слободу

На јуче одржаној сједници Предсједништва Демократске народна партија Црне Горе констатовано је да је завршен унутарпартијски поступак који се односи на одржавање Другог Конгреса који ће се одржати 16. децембра 2018. године.

У том смислу Предсједништу су достављени предлози делегата и предлози за чланове Главног одбора у новом сазиву. На сједници је констатовано да је досадашњи предсједник Милан Кнежевић добио једногласну подршку свих општинских одбора и да је једногласно предложен као кандидат за предсједника Демократске народне партије Црне Горе и у наредном периоду.

Предсједништво ДНП је у том смислу усвојило кадровске предлоге органа партије и исказало пуну подршку предсједнику Милану Кнежевићу који се налази у својеврсном притвору због противуставног и незаконитог одређивања да се стави у затвор.

Тим чином, као и бруталном отмицом Небојше Медојевића у Црној Гори је угрожено функционисање политичког система. Суспендовањем Устава угрожено је функционисање Скупштине Црне Горе у пуном капацитету и озбиљно пријети даљем политичким подјелама и сукобљавању.

Упркос незапамћеном политичком прогону којем је Демократска народна партија и Демократски фронт изложен, а посебно којем су изложени наши лидери и функционери, остајемо у потпуности посвећени и принципијелни у борби за коначну демократизације Црне Горе у којој ћемо сигурно истрајати до краја.