Чини ми велику част што сам на челу једне нове снажне коалиције, која не само што ће са остатком опозије преузети локалну власт, већ ће донијети неопходан развојни подстицај општини Даниловград.

Народна коалиција – Часно за Даниловград – ДНП, СНП и ЈКП ЦГ настала је у условима дубоке моралне, политичке, економске и социјалне кризе државе, друштва и грађанина, са намјером да створимо услове за развој Даниловграда, као слободног, демократског и просперитетног града, града солидарности, наде, толеранције и културе. Коалиција ове три партије у Даниловграду је природна по програмима и досадашњим политичким и акционим опредјељењима и пракси. ДНП и СНП имају снажну партијску инфраструктуру и једно старо – ново кохезионо јединство које, заједно са ЈКП ЦГ,  несумњиво доноси квалитет више и већ је наишло на веома позитиван одјек међу бирачима у Даниловграду.

Ове три партије су својим досадашњин радом јасно демонстрирале чврста опредјељења у борби против девијантних појава у нашем транзиционом друштву које карактерише: пљачкашка приватизација друштвене и државне имовине, криминал, корупција и беспоштедно осиромашење грађана које деценијама уцјењује актуелни криминални политички режим.

Због свега тога, у центру пажње ове коалиције биће рјешавање економско-социјалних, па онда свих других питања у нашој општини. Планирамо да за Даниловград обезбиједимо озбиљне инвестиције, реална и сигурна радна мјеста, барем дјелимичну ревитализацију некадашњих респектабилних предузећа и фабрика. Планирамо да активирамо бројне природне ресурсе (пољопривреда, електропривреда, водни ресурси, шуме, планине и др) који су запостављени и девастирани од стране актуалне власти. Неопходна је и обнова путне инфраструктуре, санација и реконструкција постојећих руинираних саобраћајница и путева. Угоститељство и туризам подразумијева и активирање хотела Зета, тог ружног симбола данашњег Даниловграда. Наш град може и мора да постане туристичка атракција, а не да буде, као до сада, транзитна дестинација, велики „кружни ток“ из којег се одлази. Школство и здравство треба развијати на темељима историјских позитивних традиција ове општине и града, великих традиције које намјерно настоји да потисне  и маргинализује актуална општинска власт. Културу и науку треба афирмисати, вратити се нашем историјском, препознатљивом коду вриједности, без чега нема суштинског напретка ни нашег града, ни државе у цјелини. Ова коалиција зна шта су прави интереси народа, па ће их досљедно спроводити и остваривати.

Позивамо суграђане да масовно изађу на предстојеће изборе и да гласају за промјене.  Драги суграђани, гласајте за нову, транспарентну општинску власт, против рођачког запошљавања и непотизма! Гласајте за часну коалицију  Демократске народне партије, Социјалистичке народне партије  и Југословенске комунистичке партије! Гласајте за нова, реална радна мјеста, за ревитализацију даниловградских предузећа, против ДПС тајкунских перионица новца! Гласајте за домаћу пољопривреду, породичне фирме и газдинства, а не за јефтину радну снагу!  Гласајте за смањење пореза и доприноса свима, а не за субвенције политички подобнима! Гласајте за увођење реда, чисте рачуне и једнаке услове за све!  Гласајте за свој град, не за ДПС општинску бирократију!  Гласајте против штеточинског ДПС! Гласајте часне људе, вриједне људе!  Гласајте најбоље!  Гласајте Народну коалицију – часно за Даниловград! Нас није створила ниједна страна амбасада, већ глас народа! Заокружите број 5! До побједе!