Континуитет инквизиторских, удбашких метода притисака и обрачуна над слободним, угледним, академски образованим грађанима Даниловграда од стране ове неототалитарне, неокомунистичке клике на власти, не само да се наставља, већ се све више интензивира како се ближе „Корона-избори“. ДПС сатанисти, који губе тло под ногама, настоје свим силама да искористе ситуацију с пандемијом, како би се као ловци у мутном, бестидно обрачунали са противницима власти, у покушају да је и даље узурпаторски сачувају.

Али, устао је Даниловград као што је устала и сва поштена Црна Гора и не жели више ову корумпирану, ненародну и диктаторску власт, коју ни корона неће спасити, иако су се у њу уздали као у сламку спаса.

Демократски фронт Даниловград се досад у много наврата обраћао јавности, и носиоцима ДПС узурпаторске власти у Даниловграду, који напокон морају да престану са малтретирањима, кажњавањима, уцјенама, пријетњама над часним и угледним становницима нашега града. И то само зато што воле слободу, демократију, српство и своју Митрополију Црногорско-приморску и Српску православну цркву, које су створиле, очувале и прославиле Црну Гору. А бласфемисти ДПС-а желе све то да потру и створе tabula raza montenegrina, тј. безличну масу поданика који ће слијепо слиједити и посматрати пустошење и затирање истинске Црне Горе. Као и стварање сатанистичког Монтенегра, који би претворили у свој феуд, а већину грађана држали у покорности и биједи.

Да не бисмо понављали сва непочинства клике на власти над угледним грађанима Даниловграда, међу којима и над парохом Даниловградским г. Жељком Ћалићем, над дугогодишњим предсједником општине Даниловград Милорадом Кадићем и другима, навешћемо и најновији примјер увођења вербалног деликта у Даниловграду (што су осудиле и поједине НВО, као што је Акција за људска права и др.), иако је вербални деликт прије двије деценије и законски укинут.

Наиме, због објављивања коментара Радомира Шола Радоњића, дипл. инж. Електротехнике, на Фејсбуку, у којем је као слободан грађанин изнио критичке ставове наше суморне друштвене збиље, у што нас је довео ДПС и носиоци тих тенденција, Радоњић је ухапшен и спроведен као опасни криминалац и спроведен у заробљене институције пендрек државе. Иначе, Радомир Шоле Радоњић је омиљена личност у нашем граду и шире, човјек широког образовања, демократске српске оријентације, што је све засметало заштитницима „имена и дјела вољеног им предсједника“ и његових сарадника, јер се „дрзнуо“ да износи и критички став о појединим лошим потезима који нијесу у складу са демократским начелима.

 

Све ово подсјећа на култни филм Живка Николића „У име народа“, гдје су тадашњи комунистички властодршци могли на правди Бога оптужити и казнити сваког, кога им се прохтије, на темељу оптужнице да су против друштвеног тренутка и свијетле будућности комунизма.

У идеолошкој равни ништа се од прије више од седамдесет година до данас није промијенило. И данас ДПС-сљедбеници и насљедници тоталитарног режима, заодјевени у назови-демократско рухо, копирају све рецепте неслободног, репресивног, удбашког начина владавине и обрачуна над „народним непријатељима“, оптужујући нас да не мислимо добро Црној Гори, да радимо за туђе интересе.

Демократски фронт упозорава да неће сједјети скрштених руку, него ће са свим слободним грађанима, који чине већину, сем оних уцијењених и купљених, који су душу продали ђаволу, узети цивилизацијско „оружје“ у своје руке, то јест, оловке и на изборима 30. августа. Тада ће јасно показати да је вријеме неслободе и тираније иза нас, и да ће слобода коначно закуцати и на врата Црне Горе, чиме ће ДПС послати у опозицију, што ће и за ту Организовану криминалну групу бити отрежњавајуће и љековито. Јер Црна Гора треба напокон да изађе из стега тоталитаризма, да се попут других европских земаља окрене владавини права и истинској демократији у корист свих њених грађана.