Лидер Демократске народне партије Милан Кнежевић у сусрет анти-НАТО протесту који организује НОВА у суботу, поручује да свако ћутање појединих политичких партија на тему НАТО интеграција представља директну подршку ДПС-у.

Према његовим ријечима из тог разлога се инсистира на формирању широке анти-НАТО коалиције као јединственог одговора црногорског народа, који се противи учлањењу у тај војни и офанзивни савез.

„Црногорски народ има право да зна какви су ставови политичких субјеката о овом друштвено политичком питању које оптерећује друштво“, оцијенио је Кнежевић позивајући режим да, ако желе, да дође до отопљавања односа са Русијом укину санкције тој држави.

„То би значило и почетак отопљавања оптерећујућих унтар-црногорских односа, како на политичкој сцени, тако и комплентом друштвеном амбијенту. Црној Гори је сврставање на било коју страну у овим тренутку економски, друштвено и цивилизацијски погубно“, поручио је Кнежевић.

Како је раније објављено, на анти-НАТО протесту, који почиње у суботу у 18 сати испред Парламнета, говориће и бивши предсједник Црне Горе и Владе СРЈ Момир Булатовић

Извор: ИН4С