Кнежевић позван у Кремљ да присуствује Свјетском Руском Народном сабору

Кнежевић позван у Кремљ да присуствује Свјетском Руском Народном сабору

Демократска народна партија обавјештава јавност да је њен предсједник Милан Кнежевић добио позив од админстрације Предсједника Руске Федерације да присуствује Двадесет другом Свјетском Руском Народном Сабору који ће се одржати 01. новембра у Кремљу.

Сабор је посвећен двадесетпетогодишњици друштвеног дијалога и цивилизацијског развоја Русије, гдје је предвиђено да се присутним званицама обрате предсједник Руске Федерације Владимир Путин и патријарх Московски и сверусије Кирил, што најбоље говори о значају овог скупа.

Због обавезе да се 01. новембра појави у Вишем суду у процесу познатом као наводни државни удар, Милан Кнежевић неће бити у могућности да присуствује Сабору, због чега ће ДНП у Кремљу представљати Владислав Бојовић, члан Предсједништва и доскорашњи посланик у Скупштини Црне Горе, саопштено је из ДНП-а.

Демократска народна партија још једном исказује задовољство што се њена програмска опредељења, међу којима је развој најбољих могућих односа с Русијом једно од најважнијих, потврђују и кроз овакав високи ниво сарадње која ће у наредном периоду бити још конкретнија и садржајнија.