Кнежевић честитао Бајрам: Велики празник који упућује на мирољубиви суживот свих вјера и народа

Кнежевић честитао Бајрам: Велики празник који упућује на мирољубиви суживот свих вјера и народа

-Предсједник ДНП-а, Милан Кнежевић, у име свих чланова и симпатизера Партије, као и у своје име, упућује најискреније честитке реису Исламске заједнице у Црној Гори, Рифату Фејзићу, и свим припадницима исламске вјероисповијести, поводом завршетка једномјесечног рамазанског поста и наступајућег Бајрама.

-Кнежевић истовремено указује на универзалне вриједности овог исламског празника, увјерен да ће својим комшијама, пријатељима, колегама на послу и познаницима, срдачне честитке упутити и припадници других вјера у нашој земљи, у духу већ традиционалне мултиконфесионалне хармоније и суживота у Црној Гори.

-По Милану Кнежевићу, Бајрам, као велики духовни празник Ислама, означава и побједу мирољубивих начела коегзистенције свих вјера и народа, што је у Црној Гори одавно препознато као залога и темељ мирне будућности ове земље.

-Кнежевић истиче значај Бајрама и као породичног празника, у циљу афирмације темељних породичних вриједности, које чине основ сваког цивилизованог друштва, напретка и бољитка.