ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА ДНП ЦГ, МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА,  ПОВОДОМ НОВЕ ГОДИНЕ

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЈЕДНИКА ДНП ЦГ, МИЛАНА КНЕЖЕВИЋА, ПОВОДОМ НОВЕ ГОДИНЕ

 

Предсједник ДНП ЦГ, Милан Кнежевић, у име свих чланова и симпатизера Партије, као и у своје име, срећне новогодишње празнике од срца жели свим грађанима Црне Горе, свих нација и конфесија, у нади да ћемо Нову, 2021. годину, здружени у напретку и очекивањима бољег живота, дочекати у добром здрављу, миру и расположењу, у финој породичној атмосфери, очекујући бољитак за све грађане, и поред пандемије која је задесила свијет.

Кнежевић истовремено исказује чврсту наду да пред нашом земљом стоји мирна и перспективна 2021. година, период интензивног развоја земље у њеном грађанском искораку ка бољим временима, стандарду, мирном суживоту и поштовању свих народа и вјера.

Уз посебно поштовање и пажњу, предсједник ДНП ЦГ упућује најљепше жеље и честитке свим мајкама, сестрама и кћеркама Црне Горе, које су у нашој земљи одувијек биле и остале симболи породичне сигурности, окриља родног дома за младе нараштаје, личности којима смо се одувијек дивили и поштовали их кроз нашу вишевјековну историју. Срећна Нова 2021. година!