Bojanić na sjednici DNP-a: Postupaću kao čovjek, građanin i političar

Bojanić na sjednici DNP-a: Postupaću kao čovjek, građanin i političar

Na večeras održanoj zajedničkoj sjednici opštinskih odbora DNP Podgorica i OO DNP Zeta prisustvovao je zajednički kandidat opozicione parlamentarne većine na predstojećim predsjedničkim izborima Mladen Bojanić. Bojanić se na početku sjednice obratio članovima opštinskih odbora i zahvalio na podršci, iskreno vjerujući da će kroz model opozicionog djelovanja sa zajedničkim predsjedničkim kandidatom biti ostvaren najbolji rezultat većinske Crne Gore.

Mladen Bojanić je pritom iskazao punu podršku Milanu Kneževiću i Demokratskom frontu, imajući u vidu represivne mjere koje aktuelni režim u kontinuitetu sprovodi protiv njih, i pritom naglasio da će u predstojećoj kampanji nastupati prije svega kao čovjek, građanin i političar. Bojanić je istakao da je i u razgovorima sa čelnicima DF-a dobio punu podršku za takav nastup u predsjedničkoj kampanji.

Predsjednik DNP-a Milan Knežević se zahvalio Mladenu Bojaniću na prisustvu zajedničkoj sjednici opštinskih odbora DNP Podgorica i Zeta, i zamolio sve članove da krenu u intenzivnu kampanju, ne samo na prikupljanju potpisa za predsjedničkog kandidata većinskog dijela opozicije. Pritom je naglasio da su, predlogom za Bojanića, ispoštovani zahtjevi članstva da se opozicija ujedini oko jednog predsjedničkog kandidata. Na kraju svog obraćanja Knežević je istakao da ni on lično, ni DNP, ni DF u cjelini, neće u narednom periodu učiniti ništa protivno interesima kampanje predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića.

???????????????????????????????