Bojović: Svi lideri i poslanici da budu na završnim skupovima Mladena Bojanića, opozicija u svim gradovima sa jednom listom

Bojović: Svi lideri i poslanici da budu na završnim skupovima Mladena Bojanića, opozicija u svim gradovima sa jednom listom

Govor funkcionera DF, i predsjenika OO DNP Pljevlja sa predizbornog skupa zajedničkog predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića

Pozdravljam vas slobodni građani Pljevalja! Pozdravljam vas budući predsjedniče Crne Gore Mladene Bojaniću! Vas, poštovani sugrađani, niko nije natjerao da dođete ovde u ovolikom broju. Vi ste ovde slobodnom voljom. Za razliku od velikog broja Pljevljaka koji su natjerani, i pod pritiskom, mimo svojih uvjerenja, morali da budu prije nekoliko dana u dvorani Ada na promociji režimskog predsjedničkog kandidata.
Dobili smo poziv od više desetina, pa i stotina sugrađana koji su bili ucijenjeni i pritisnuti da potpišu kandidaturu za Mila Đukanovića, a onda i da idu na njegov miting. Zbog toga, sa ovog mjesta, moram da pozovem i ohrabrim sve te ljude, da kada ostanu nasamo sa glasačkim listićem – da odluče slobodno po svojoj svijesti i savjesti.
Objedinjavanje opozicije i zajednička podrška predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću zasigurno je podigla moral i vjeru u pobjedu, i mi vjerujemo u pobjedu Mladena Bojanića.
Stoga je od posebnog značaja da se opozicija ujedini i u svim gradovima u kojima će se održati lokalni izbori, i da na predstojećim lokalnim izborima opozicija nastupi sa jednom listom, što je juče predsjedništvo DF-a javno saopštilo.
Ovaj stav temeljim na činjenici da se opozicija okupila oko jednog predsjedničkog kandidata, koji će zasigurno da pobijedi onoga koji danas obećava isto ono što je obećavao prije 30 godina.
Nedvosmisleno je jasno da Mladen Bojanić ima podršku ujedinjene opozicije i najobičnija je besmislica to što priča Đukanović kako kod nas, navodno, nema sloge i iskrenosti u podršci Mladenu Bojaniću.
Upravo u DPS-u ne postoji sloga. Zbog toga je Milo Đukanović prinuđen da fingira podršku Duška Markovića.
Upravo Đukanović nema iskrenu podršku svih u DPS-u i zato on mora da na promocijama ima svog zamjenika Duška Markovića, kako bi stvorio privid da kod njih postoji jedinstvo, iako znamo da su njih dvojica u sukobu.
Pošto Milo Đukanović, režimski mediji i drugi režimski manipulatori izvrću činjenice i plasiraju nebulozne priče kako mi nismo svi sa Mladenom Bojanićem i uz Mladena Bojanića, ubijeđen sam da će svi lideri, svi poslanici i svi odbornici partija koje su podržale Mladena Bojanića biti na jednom mjestu u završnici kampanje i na završnim mitinzima u Nikšiću i Podgorici.
Uvjeren sam da će svi oni i formalnim prisustvom pokazati jedinstvo opozicije i snažnu i iskrenu podršku Mladenu Bojaniću.
Glas za Mladena Bojanića je glas zdravog razuma. Mladen Bojanić je predstavnik slobodne Crne Gore, a Milo Đukanović personifikacija i arhitekta privatne i mafijaške države.
Mladen Bojanić je predstavnik politike pravde i jednakosti, i on uistinu može da bude predsjednik svih građana, a Milo Đukanović je kreator ambijenta u kome pojedinci postaju milioneri dok ubjedljiva većina građana jedva sastavlja kraj sa krajem.
Režimski kandidat je juče poručio kako će se on navodno obračunati sa kriminalcima u Crnoj Gori. Jasno je da ne može da se obračuna sa kriminalcima onaj koji ih je stvorio, koji je njihov pokrovitelj, koji zavisi od njih, a i oni od njega.
Trebalo bi nam dva dana da nabrojimo sva lažna obećanja šefa DPS-a koja je dao u Pljevljima i sve što je uništeno u Pljevljima u vrijeme njegove vladavine. Sjetimo se samo da je 2012. godine obećao 40 hiljada radnih mjesta, a danas vidimo kako se usled ogromne nezaposlenosti u Pljevljima dešava masovni egzodus stanovništva.
I nije slučajno to što je Milo Đukanović baš u Pljevljima poručio da treba spriječiti homogenizaciju opozicije jer ga je strah objedinjavanja opozicije koje se ovde desilo i koje će se, uvjeren sam, desiti i za lokalne izbore.
Stoga je važno da 15. aprila Đukanović bude potučen u Pljevljima i zbog predstojećih lokalnih izbora.
Predstavnici režima su svjesni da će izgubiti lokalne izbore u Pljevljima, ali izgleda da nisu još uvijek svjesni da će izgubiti i predsjedničke izbore i da će naš kandidat pobjediti.
U to ime živjeli! Puna mobilizacija! Zaokružite broj 2! Do pobjede! Do slobode!