Boričić: Sačuvati dostojanstvo i pobjedu, ne nasjedati na provokacije aktivista DPS-a

Boričić: Sačuvati dostojanstvo i pobjedu, ne nasjedati na provokacije aktivista DPS-a

Opštinski odbor DNP-a, kao dio koalicije „Zdravo Berane“, poziva sve građane Berana, koji su na lokalnim izborima 4. februara viteški izvojevali pobjedu, da ne nasijedaju na moguće provokacije od strane slijepih režimskih poslušnika, jer je potpuno jasno da ni DIK, ni Bečki ljekari, ne mogu sanirati politički nokaut koji je DPS doživio Beranama.
Sramnom i nesavjesnom odlukom DIK-a, o ponavljanju izbora na pet biračkih mjesta, Demokratska Partija Socijalista, u želji da preinači jasno izraženu izbornu volju građana Berana, iznova je angažovala svoje jastrebove na, samo DPS-u svojstvenim, prljavim poslovima. U svjetlu načina na koji su došli u poziciju da 6. marta preispituju izbornu volju, pri tom ne prezajući od toga da pogaze pravo i pravni poredak i ono vanvremensko, i Sveto za tradicionalnu Crnu Goru, riječ, svjesni smo da neće prezati ni od čega, da iskoriste sve nečasne mehanizme u pokušaju promjene izbornog rezultata i prekrajanja izborne volje.
„Car je go“ uzviknu Fatić, i primjeti ono što građani Berana odavno vidješe. „Neiskustvo“ i plašt poštenja „natjeraše“ ga da, „ishitreno“ saopšti rezultate izbora i prihvati da je izgubio, ali isto tako „neiskusno“ vrlo brzo gospodin Fatić pristade da mu, krojači carevog odjela, svuku plašt i ogrnu odjelo od istog štofa kao što je carevo.
Uvjeravamo gospodina Fatića, da glasači koji su dali svoj glas za Zdravo Berane i Demokratsku Crnu Goru ne pristaju na odjela njegovih krojača! Krojači njegovog i Carevog odjela neće biti krojači sudbina berancima, u to će se sam uvjeriti i šestog marta kada ćemo vas još jednom ubrdljivo poraziti!
Na kraju, upozoravamo gospodina Fatića, a sa njime i njegove nalogodavce da put ka nasilnom prekrajanju izborne volje građana uvijek vodi u pogrešnom smjeru i da su posledice toga, direktno njegova odgovornost.