DF: Flagrantna i mizerna izjava Raška Konjevića

DF: Flagrantna i mizerna izjava Raška Konjevića

Umjesto da se zavuče u mišju rupu, i nikad više ne izađe na svjetlo javnosti, krvavi ministar Raško Konjević u maniru dželata u fraku dao je sebi za pravo da određuje stepen gnušanja prema DF-u i nužnoj samoodbrani na koju je prinuđen naš savez.

Zato ga pitamo koliki stepen gnušanja osjeća zbog svoje uloge 24. 10. 2015. kad je u operativnom centru ANB-a, zajedno s Đukanovićem, Dejanom Peruničićem i Duškom Markovićem, učestvovao u donošenju odluke da se upotrijebi bojeva municija protiv mirnih demonstranata. I da li se gnušao kad su 17. oktobra 2015. po njegovom nalogu brutalno prebijeni Dušan Knežević i Nikola Bajčetić, napadnut Milan Knežević, a poslanici Slaven Radunović i Vladislav Bojović bili uhapšeni.

Krvavi ministar Konjević svoju ulogu u pokušaju ubistva Dušana Kneževića i Mija Martinovića ne može prikriti, jer je kao i sve dokazane kukavice sa bezbjedne distance komandovao prebijanjem sopstvenog naroda. Možda je to jedan od razloga što krvavi ministar Konjević više vremena provodi s Duškom Markovićem nego sa tzv. prezidenteom Krivokapićem, znajući da crna kutija Crne Gore svakog trenutka može izvaditi registrator pod radnim naslovom Zenica bluz. Jedna od tih fascikli iz registratora, kojom se intenzivno bavi Milivoje Katnić, su i sumnjive poslovne i pobratimske relacije Raška Konjevića sa izvjesnim Todorovićem iz Hipotekarne banke i Denisom Mandićem, koji vrlo brzo mogu dobiti status specijalnog svjedoka saradnika. Naravno, u Markovićevom registratoru se nalazi i službena zabilješka, koju je o Rašku Konjeviću sačinio policijski inspektor Đoka Golubović, a koja se odnosi na zloupotrebu službenog položaja krvavog ministra u emotivno terapeutske svrhe.

Zato i ne čudi što zdravo jezgro u SDP-u, koje predvodi Draginja Vuksanović, sve očiglednije pravi otklon od Konjevića i njemu sličnih, koji su služeći Đukanoviću dotakli dno, i sad bi da u opozicionom dresu izađu na površinu i govore o “volejima”, a čitav život su igrali ofanzivnog beka u Đukanovićevom timu. Što se tiče DF-a, Raško Konjević je sebe diskvalifikovao i za mjesto na tribinama, a ostalo mu je da ponekad proviri iz mišje rupe, ugrabi koju medijsku mrvicu i pobjegne nazad u tamu sopstvenog zastiđa. Ali to nije za gnušanje, već za žaljenje.