DF: Ivanović da pobjegne iz Đukanovićevog bordela

DF: Ivanović da pobjegne iz Đukanovićevog bordela

DF sa zadovoljstvom konstatuje da je Željko Ivanović najnovijim medijskim istupima dotakao dno roneći po društvenoj žabokrečini koju su on i Milo Đukanović godinama kultivisali kao leglo nacionalno ispravnih aligatora i pirana. Njegova iznenadna zabrinutost za sudbinu protesta, protiv čijeg organizovanja je bio, kao što je bio i protiv formiranja DF – a 2012, je veoma sumnjiva i problematična uzimajući u obzir njegovu prošlost. 

Upravo je Željko Ivanović bio tvorac slogana „ prvo država pa demokratija „ lično oprostivši  Milu Đukanoviću sve ono za što ga danas optužuje, dok mu je tada svesrdno pomagao u malterisanju privatne države u čiji „nezavisni“ malter je lovac na evre dobro zavukao ruke. Tako je od piskarala u kombinezonu „ Radoja Dakića „  koji se proslavio pišući u radničkim halama o pasulju sa suvim rebrima ( pritom ispraznivši pola radničkog kazana ), postao promukli dječak iz Beča odakle poput Homeinija iz Pariza, vodi odsudnu „borbu“ protiv Mila Đukanovića.

U medjuvremenu, ovaj medijski reketaš daje sebi za pravo da bude moralno – medijska vertikala Crne Gore, ili bolje reći balerina na ringišpilu koja se okreće zavisno od broja žetona koju ubaciš u nju. Medijsko političke transformacije Željka Ivanovića na kojima bi mu pozavidio i pokojni Majkl Džekson redovno se završe skidanjem maske i odlaskom u Đukanovićev bordel, čija pravila lovac na evre i vodeći medijski tajkun najbolje poznaje. A poznaje ih jer je u tom bordelu bio najpovjerljiviji Đukanovićev evnuh koji je za vrijeme jedne od brojnih političkih orgija, protivno zakonima političke logike i prirode, uspio da napravi Darka Pajovića, za kojeg se u političkom smislu ne zna da  li više liči na Mila Đukanovića ili na svog politički kastriranog tatka poreklom iz Kraljeva ali sa stanom u Beču.

Ovaj medijski kamataš, bankar po hobiju, nažalost kršten u manastiru Ostrog,  spreman je za potrebe Mila Đukanovića, svoju političko evnušku potenciju  iskoristiti u pravljenju novog  Darka Pajovića i organizacija sličnih tzv. Pozitivnoj. O tom evnuškom konceptu se i ranije raspravljalo u nekim ambasadama, a javnosti je poznat pod konspirativnim nazivom tim “B”.   DF nikad nije imao namjeru da uredjuje nijedan medij u Crnoj Gori, ali nećemo  dopustiti da nam Ž.I. niti bilo ko drugi,  utvrdjuje pravce našeg političkog djelovanja. To što DF najveće okupljanje naroda u istoriji  Crne  Gore nije htio da pretvori u ideju Ž. I. kako 24. oktobra treba proslavljati i veličati Ranka Krivokapića zbog izjave da Vlada sa Milom Đukanovićem vise nije koaliciona nego tehnička, i da je navodno Vlada pala, bio je zadnji pokušaj medijskog reketaša da prigrabi sebi, Krivokapiću i njima sličnim, najveću energiju narodnog nezadovljstva koja je podjednako bila usmjerena i protiv Mila Đukanovića i Ranka Krivokapića.

Režim Mila Đukanovića će  smijeniti  oni koji su uvijek bili protiv njega, a drugi koji su mu svih ovih godina vjerno služili,  držali vreću, sa njim dijelili plijen,  i zbog “ nepravedne “ podjele plijena prešli u opoziciju, moraju u novom odnosu snaga pronaći mjesto adekvatno njihovoj prošlosti. Što znači da oni ne mogu voditi, niti dominantno osmišljavati akcije protiv diktatora,  ali mogu učestvovati u njegovom rušenju , ako to žele.

Zbog toga  Đukanovićevom malterašu  iz ND Vijesti poručujemo da dok lovi evre,  bježi od tužilaštva i piše memoare, ne povraća svoje mješavine iz režimskog bordela po crnogorskom narodu, jer će svaki sljedeći put  Zmaj od Beča morati da poliže sve što je izbljuvao. A ako Ž.I. najzad stisne evnušku petlju i zauvijek pobjegne iz Đukanovićevog bordela, prestane da očijuka i šalje mu pozitivine vibracije kao u posljednjoj kolumni,   poželjećemo mu dobrodošlicu  na naše proteste, gdje će osim maske protiv suzavca, dobiti i pelene, jer takvi zmajevi su ranije u sukobu sa režimom znali da   ostave  vidljive tragove za sobom.