Predsjedništvo DF – a iskazuje nemjerljivo zadovoljstvo zbog oglašavanja Milivoja Katnića jer smo na trenutak pomislili da je opkoljen sopstvenim lažima odlučio da se najzad opaše Nobelom i poput naših starih ispuni obećanje.

 

Međutim, imajući u vidu njegov odgovor gdje se nalazi 125 500 evra planiranih za izvođenje terorističkih akcija na dan izbora u Crnoj Gori, Milivoju Katniću bi bolje bilo da se poput šehida ISIL – a zaletio na prostorije DF – a u ulici Vojislava Grujića broj 4  i samoraznio, nego što svakom novom izjavom samom sebi otkida djelove tijela . Osnovna karakteristika sudskog procesa tzv. državni udar počiva na osobenosti Milivoja Katnića, kojeg kad uhvatite u jednoj laži, on  automatski u samoodbrani izrekne još nekoliko novih laži. I tako zapetljan u mrežu sopstvenih izmišljotina, onoliki čovjek, nemoćno se koprca kao makanja u koritu što bi rekli stari Crnogorci. Pozivom DF – u da dostavi dokaze u slučaju tzv. državni udar, Cisko Kid iz Bajramovice, još jednom potvrđuje svu apsurdnost ovog procesa i institucije čija je on jedna od glavnih poluga. Samo u Apsurdistanu, tj. u Crnoj Gori optuženi treba da dokazuju svoju nevinost, a tužilaštvo ne mora da dostavi nijedan dokaz osim ” Edi mi je rekao”. Ali pošto nama u Predsjedništvu DF – a ne predstavlja nikakav problem da po ko zna koji put izoremo talikovu optužnicu, crnogorskoj javnosti ekskluzivno dostavljamo potvrdu o primopredaji zaplijenjenih stvari koje je srpsko tužilaštvo predalo BIA – i.

Naime, u ovoj potvrdi od 26. oktobra 2016, po nalogu tužioca za organizovani kriminal Mladena Nenadića, službeniku BIA – e Dejanu Simiću predaju se sve zaplijenjene Sinđelićeve stvari uključujući i 125 500 evra koje su serijski popisane. Dakle, specijalni državni tužilac Milivoje Katnić laže da je novac u srpskom tužilaštvu, a ko laže taj i krade, kaže naš narod.  Znači 26. oktobra 2016. : štitnici za međunožje, bodljikava žica, šoker u obliku karmina za usne, dvije perike, kombinezoni, crna zastava sa glavom vuka, dron koji je helikopter… i 125 500 evra po nalogu tužioca su predati BIA – i. Tri dana  kasnije, 29. oktobra, vladinim avionom u Beograd dolazi Milivoje Katnić sa Sašom Čađenovićem da preuzme kolegu Sinđu ali i njegove stvari  koje se nalaze u BIA – i. Vraćajući se za Podgoricu vladinim avionom, Milivoje Katnić dovodi kolegu Sinđu i sav zaplijenjeni materijal što će reći : štitnike za međunožje, bodljikavu žicu, šoker u obliku karmina za usne, dvije perike, kombinezone, crnu zastavu sa glavom vuka, dron koji je helikopter… ali 125 500 evra na letu Beograd – Podgorica nestaju misterioznije od oružja u Pajinom jezeru. Kako je moguće da je Milivoje Katnić zajedno sa Sašom Čađenovićem i Sašom Sinđelićem ( djevojačko Katnić ) u Crnu Goru istovario čitav “teroristički” imobilijar izuzev 125 500 evra? Ovo pitanje posebno dobija na težini ako se zna da je svjedok saradnik izjavio da njemu nije vraćeno njegovih 36 000 evra i da se taj novac nalazi u sudu. Pošto novca nema u sudu, a nema ga ni u dokazima, jasno je da su ovih 125 500 evra mogli prisvojiti samo Milivoje Katnić, Saša Čađenović i pilot aviona. Ako znamo da je Saša Čađenović zbog “zasluga” u državnom udaru dobio stan od 90 kvadrata u luksuznom kvartu Delta Ctiy Podgorica, nakon što je uhapsio svog nevinog rođaka Mihaila Čađenovića, da pilot nije mogao uzeti novac, jer dok bi ga izbrojao avion bi se srušio u Skadarsko jezero, ostaju samo Milivoje Katnić i kovana ograda u Novom selu na njegovoj hacijendi. Ono što je sigurno, nijednom ga nismo optužili da je recimo prisvojio perike ili štitnike za međunožje, iako neki zli jezici iz Tužilaštva tvrde da je dio bodljikave žice iskorišten u izgradnji kovane ograde.Ali ako specijalni državni tužilac ima neka saznanja dosad nepoznata javnosti, kako je potrošio 125 500 evra, a da to nije izgradnja kovane ograde, može ih podijeliti pred crnogorskom javnošću ili u sudnici, važno je samo da najzad dobijemo odgovor : ” Đe su pare Milivoje?”