DF-Mi ili On: Početni skup kampanje u Nikšiću

DF-Mi ili On: Početni skup kampanje u Nikšiću

Demokratski Front danas i zvanično počinje kampanju za parlamentarne izbore koji će se održati 16. oktobra. Čitava država će biti u znaku Demokratskog fronta, a na hiljade volontera i aktivista preplaviće ulice svih naših gradova u dosad najjačoj i najozbiljnijoj političkoj kampanji u Crnoj Gori.

U našoj kampanji ćemo se fokusirati na razotkrivanje činjenice da je Milo Đukanović Crnu Goru doveo do ivice ekonomskog kolapsa i da sada pričom o ulasku u NATO želi da odvuče pažnju naroda sa ekonomskih problema. To nećemo dozvoliti.
Crna Gora Milu Đukanoviću više ne može da pruži nijednu jedinu šansu. DF je ujedinjen u cilju da dovede do pravihp romjena i da počne da sprovodi brza i efikasna rešenja iz našeg ekonomskog plana – Da radi Crna Gora.

DF je savez ujedinjen u cilju da crnogorsko društvo ozdravi. Poslednjih dana se pod krov DF-a vraćaju svi pravi i iskreni opozicionari i političke organizacije koje žele da zajedno sa nama mijenjaju Crnu Goru. Pozivamo sve građane – dođite na naš događaj u Nikšiću u ponedjeljak 5-og septembra! Plato ispred Sabornog hrama, u 18:30 časova!

Crna Gora više ne može da čeka. Građani će 16. oktobra birati između pogubne vladavine Mila Đukanović i njegove lopovske družine i novog puta – Da radi Crna Gora! Mi ili on.