DF nastavlja sa intenzivnom terenskom kampanjom

DF nastavlja sa intenzivnom terenskom kampanjom

Nakon uspješne  tribine koja  je održana u Spužu u skladu sa planom aktivnosti obilaska terena i razgovora sa građanima u cilju pripreme protesta, koje je usvojilo predsjedništvo  Demokratskog  Fronta,  sinoć je održana tribina u  Vržegrmcima  opština Danilovgrad.   

Skupu  su prisustvovali član predsjedništva DF Milan Knežević, Predsjednik poslaničkog  kluba DF Milutin Đukanović  i Predsjednik Radničke partije Janko Vučinić.

Nakon zajedničke sjednice GO konstituenata Demokratskog Fronta  i odluke da se krene u ideju prelazne vlade i po cijenu protesta, došli smo da čujemo vaše mišljenje i zatražimo podršku u realizacije ovog zajedničkog projekta jer je društveno-politička situacija u Crnoj Gori neizdrživa i neodrživa. Spremni smo da budemo na čelu naroda i izborimo se za demokratizaciju Crne Gore i održavanje prvih slobodnih izbora   – istakao je Milan Knežević član predsjedništva DF i predsjednik Demokratske narodne partije.

 Podpredsjednik NOVE i Predsjednik poslaničkog Kluba DF Milutin Đukanović  je prisutne upoznao sa nepravilnostima u biračkim spiskovima  i dosadašnjim mehanizmima izbornih krađa koje su omogućavale DPS-u i SDP-u da imaju nezasluženo veći broj mandata od stvarne podrške.

Đukanović je istakao da se tome  mora stati na put jer  svaki novi izlazak na izbore po starim pravilima značio bi ponavljanje dosadašnjih rezultata DPS-a .

Otvoreni i iskreni  razgovor medju ljudima je najbolji i jedini način da se dodje do ispravnih odluka zato smo večeras tu saopštio  je  Predsjednik Radničke partije i poslanik DF Janko Vučinić.  Neophodnost razgovora sa što većim brojem obespravljenih  građana Crne Gore je najpošteniji odnos prema ljudima koji iščekuju  neizbježne promjene i koji su spremni da se bore i izbore za njih. Protesti su volja naroda i tu volju svi moramo poštovati zaključio je Vučinić.

Učešće na skupu su uzeli i Drago Perović koji je funkcionere DF pohvali za odlučnost u spremnost da se na ovakav način uhvate u koštac sa režimom i ispoštuju volju naroda.   Otvorena podrška organizaciji protesta stigla je i od mještanin Mirka Đurovića koji   je iskazao spremnost da da svoj doprinos i u njihovoj realizaciji.

Na skupu su govorili i lokalni funkcioneri DF Dragan Bojović, Pero Radonjić, Brano Brajović i Zoran Mišković koji je bio i domaćin ovog skupa.