DF: Svi koji ste učestvovali u kampanji za slobodu ste istinski heroji

DF: Svi koji ste učestvovali u kampanji za slobodu ste istinski heroji

Svi koji ste učestovali u našoj veličanstvenoj kampanji za slobodu ste pravi i istinski heroji, naglasio je danas funkcioner DF-a Nebojša Medojević na fejsbuk profilu Demokratskog fronta. On se posebno zahvalio kontrolorima na biračkim mjestima koji su branili svaki glas slobodnih ljudi, i poručio da se borba nastavlja te da DF nikad neće izdati ni prodati građane Crne Gore.

Obraćanje g. Medojevića prenosimo u cjelosti:

Heroji,

Poštovani prijatelji,

Svi vi koji ste glasali DF, bili aktivisti, glavni koordinatori, koordinatori, anketari, volonteri, svi koji ste učestvovali u našoj veličanstvenoj kampanji za SLOBODU, vi ste pravi i istinski HEROJI.

U ime Predsjedništva DF želim da vam se zahvalim na ogromnoj energiji i snazi koju ste nam davali svakog trenutka ove kampanje.

Posebno se zahvaljujemo našim kontrolorima na biračkim mjestima koji su hrabro branili svaki glas slobodnih ljudi za DF. Ovi izbori su održani u stalnoj atmosferi straha, ucjena, pritisaka, masovne kupovine ljudskih duša, vanrednog stanja i državnog udara na dan jzbora i već poznatim metodama lopovske bande.

Mi smo ponosni na vašu borbu, na armiju mladih anketara koji su obišli svaku kucu i stan u Crnoj Gori, pronosili duh slobode i pokazali jedno NOVO, LIJEPO, ZDRAVO LICE naše Crne Gore.

Mi vas nećemo izdati, ni prodati. NIKAD!

Naša borba se nastavlja. Inicirali smo objedinjavanje svih opozicionih snaga i konačno opozicija nastupa jedinstveno prema lopovskom rezimu.

Predsjedništvo DF je juče donijelo odluku da će podržati manjinsku Vladu, bez DPS i time samo potvrdilo da je DF osnovan sa ciljem da se smijeni lopovska banda DPS, koja razdire naše društvo i koja je jedina prepreka na putu političkog, ekonomskog i moralnog ozdravljenja našeg naroda i države. Pokazali smo, još jednom, da nam je dobro građana i Crne Gore iznad vlasti, partijskih i ličnih interesa.

BORBA SE NASTAVLjA

NEMA PREDAJE, NEMA PRODAJE. SLOBODA ILI NIŠTA!

Izvor: In4s.net