DF u Budvi: Funkcioneri DPS-a su više kod tužilaca nego u svojim kućama

DF u Budvi: Funkcioneri DPS-a su više kod tužilaca nego u svojim kućama

U prepunoj sali Mediteranskog centra u Budvi sinoć je održan promotivni skup Demokratskog fronta.

Pred više hiljada ljudi, čelnici Fronta su poručili da će Budva 16. oktobra dobiti novu vlast, na čelu sa Markom Batom Carevićem, nosiocem liste te političke grupacije u tom gradu. Okupljeni građani prekidali su govornike skandiranjem „Milo lopove“ i „Gotov je!“.

Na skupu su govorili odbornički kandidati DF-a, kao i članovi predsjedništva, Strahinja Bulajić, Branko Radulović, Milan Knežević, Nebojša Medojević i Andrija Mandić.

20161005 201756 1024x464 ДФ у Будви: Функционери ДПС а су више код тужилаца него у својим кућама

Poslanik DF-a, Andrija Mandić, izjavio je da se osjeća lijepo u Budvi, jer je sinoć gledao tribinu DPS-a u polupraznoj hali i vidio namrštena lica DPS aktivista.

Madić dodaje da se DPS-u bliži kraj i da građani Crne Gore to znaju, jer građani žele da Crna Gora radi. “Budva je opljačkana teško. Ukradeno je preko 500 miliona evra, ali ne samo Budva već i Podgorica i Boka, pa možete zamisliti kolika je to svota novca“, istakao je Mandić.

“Mi želimo da Crna Gora radi. Imamo najbolji program rada koji će početi poslije 16-og oktobra“, rekao je Mandić i dodao da poslije pobjede na izborima, želi otvoriti nova radna mjesta.

Mandić je dodao da će Crna Gora početi od nule. Zato, kako je naveo, želi da oprosti svima dug za struju i za vodu, jer ima porodica koje jedva preživljavaju a računi su preskupi.

Image 1 2 ДФ у Будви: Функционери ДПС а су више код тужилаца него у својим кућама

“Ukralo se preko 500 miliona evra u Budvi, a mnogo više u cijeloj Crnoj Gori“, rekao je Milan Knežević dodajući da sa Milom neće imati pogodbe.

“Krao je Milo više od Marovića. Ukrao je Milo u jednom danu više nego Marović“, istakao je Knežević.

Knežević je dodao da je partija DPS-a takva partija da su svi njihovi funkcioneri više kod državnih tužilaca nego u svojim kućama kod svojih žena i djece.

Knežević je pozvao visokog američkog zvaničnika, Hojt Brajan Jia, da prisustvuje završnom skupu DF-a 14-og oktobra u Podgorici i da će mu poručiti da gleda svoja posla.

Poslanik DF-a, Branko Radulović, izjavio da treba debelo ribanje u sali kako se niko ne bi zarazio jer su sinoć DPS-ovi funkcioneri imali tribinu.

Radulović je uporedio Marovića i Đukanovića ističući da je Marović veliki lopov, ali je “mala maca“ u odnosu na Đukanovića.

“Gotov je. Pada. I onda priziva svakakve moguće rabote. A mi ćemo pobijediti jer smo junačine. Ne plašimo se nikog. Ali znajte, pobijediće DF i u Budvi“, zaključio je Radulović.

carević ДФ у Будви: Функционери ДПС а су више код тужилаца него у својим кућама

Funkcioner DF-a, Nebojša Medović, izjavio je da će Đukanović vratiti svaki cent koji je krao i da će završiti iza rešetaka.

“Nema te rupe na svijetu u kojoj ćeš se sakriti a da te mi ne nađemo. Diktatori su padali kada se omladina digne. Tako i Milo zna da mu je isteklo vrijeme“, istakao je Medojević.

“Nije svaki član DPS-a lopov, a da je svaki lopov član DPS-a“, izjavio je Medojević.

Medojević dodaje da je DF jedina partija koja će ukinuti vijeće za nacionalnu bezbjednost, otvoriti dosijee političkih neprijatelja i objaviti spiskove špijuna na bilbordima u Budvi gdje će građani moći da čitaju imena i da gledaju njihove slike.

“Dosta je bilo špijuna, hoćemo slobodu“, zaključio je Medojević.

2016 10 05 2 ДФ у Будви: Функционери ДПС а су више код тужилаца него у својим кућама

Na kraju promotivnog skupa DF-a okupljenim simpatizerima i građanima Budve obratio se i nosilac liste te političke grupacije Marko Bato Carević, novi gradonačelnik tog primorskog grada.

2016 10 05 1 1 1024x768 ДФ у Будви: Функционери ДПС а су више код тужилаца него у својим кућама

Okupljenima su predstavljeni i svi kandidati DF-a za odbornike u tom gradu.

Izvor: In4s.net