DF u Sutomoru: Osvojićemo više glasova od DPS-a

DF u Sutomoru: Osvojićemo više glasova od DPS-a

Demokratski front je jedini opozicioni politički subjekt u Crnoj Gori koji je na djelu pokazao da ni pod kakvim okolnostima ne želi ni da razgovara o ulasku u bilo kakvu koaliciju, odnosno Vladu Mila Đukanovića i njegove mafijaške družine, a kamoli da u nečemu takvom učestvuje, kazao je sinoć Slaven Radunović, funkcioner DF-a na promotivnom skupu tog političkog saveza u Sutomoru.

On je pozvao opozicione birače da ne rasipaju glasove na stranke koje imaju realne šanse da ostanu ispod cenzusa, navodeći da je DF ubjedljivo najjača opoziciona grupacija koja očekuje da ce 16. oktobra imati makar jedan glas više od stranke Mila Đukanovića.

Radunović je naglasio da samo DF ima kapacitet da promijeni Crnu Goru na bolje, te da će izvjesno pošto formira vladu poništiti odluku o priznanju lažne države Kosovo, kao i povući odluku o uvođenju sankcija crnogorskoj vjekovnoj zaštitnici – Rusiji.

Sa skupa je upućena poruka da Sutomore više ne može da čeka da mu se vrati status opštine i da će nova vlada na čelu sa DF-om stvoriti uslove da se tom zahtjevu Sutomorana urgentno udovolji, jer je po svemu realan i opravdan.

U punoj sali sutomorskog hotela „Akapulko“ govorili su i funkcioneri DF-a Iva Pavlović, Mirjana Jancovska, te poslanički kandidati te liste iz Bara: Dejan Đurović, Aleksandra Vujičić, Bogić Beli Mitrović i Maja Vukićević.

Izvor: In4s.net