DF uz Milana Kneževića: 21. maja marš na Spuž! (VIDEO)

DF uz Milana Kneževića: 21. maja marš na Spuž! (VIDEO)

DF je odlučio da 21. maj posveti Milanu Kneževiću. Predsjedništvo DF-a je odlučilo da taj dan bude izvršen marš na Spuž, kazao je lider NSD i član Predsjedništva DF-a Andrija Mandić na današnjoj pres konferenciji.

„Želimo da predsjedniku DNP-a Milanu Kneževiću prenesemo poruku da to što smo mi najnapadanija politička organizacija u Evropi ne znači da smo mi poklekli, da smo se odrekli onih koji se, zbog ideja koje zastupamo nevini se nalaze u zatvoru, već iskazujemo punu solidarnost sa njima. Želimo da dio naše snage prenesemo na njih“, kazao je Mandić i dodao:

„Mi znamo koliko je Milan jak i koliko je uvjeren u ispravnost borbe u kojoj učestvuje on, njegova partija i DF“.

Mandić je najavio da će se u ponedjeljak 21. maja, u 10 sati, aktivisti i funkcioneri DF-a okupiti ispred Osnovnog suda, odakle će se obratiti medijima, a zatim uputiti prema Spužu.

Ispred spuškog zatvora javnosti će se obratiti ljudi koji su bili u Spužu i prvi uhapšeni poslanik Demokratskog fronta Slaven Radunović, koji je i nosilac  odobrničke liste DF-a u Podgorici. Radunović je uhapšen 17. oktobra 2015. godine kada su nasilno razbijeni mirni protesti, čime je, kako je naglasio Mandić, „otvorena serija protivzakonitog ponašanja vlasti“.

„DF nema nikavke dileme da mi radimo ispravnu stvar“, kazao je funkcioner DF-a čestitajući ispred najveće opozicione grupacije svadbu Mihailu Čađenoviću koji je nevin u zatvoru proveo 8 mjeseci.

https://www.facebook.com/DemokratskiFront/videos/2008642632542070/