DF večeras u podgoričkom naselju Tološi

DF večeras u podgoričkom naselju Tološi

Večeras se u podgoričkom naselju Tološi održao promotivni skup Demokratskog fronta, na kome su o izbornom programu „Da radi Crna Gora“ govorili čelnici tog saveza.

Večeras je sali Mjesne zajednice Tološi bilo jako tijesno za sve zainteresovane građane, koji su bili zainteresovani da prisustvuju predizbornom predstavljanju Demokratskog fronta.

Veliki broj okupljenih građana i sjajna atmosfera na skupu potvrđuje dosljednost dobro vođene kampanje u organizaciji DF-a.

U prvom obraćanju publici, književnik Veselin Ralčević je iskazao zadovoljstvo tom činjenicom, posebno što je većinu publike činila generacija, tek zakoračila u punoljetstvo.

Rakčević je podsjetio da je sjutra zakazano suđenje liderima Fronta Andriji Mandiću i Slavenu Radunoviću, kao i da će u večernjim satima biti okupljanje pristalica DF-a na Trgu Slobode, tim povodom i povodom pune godine od početka protesta Demokratskog fronta.

„Sjutra se sudi narodnim prvacima, ali ćemo im mi sjutra veče poručiti: „Malo morgen“!„, kazo je Rakčević uz burno odobravanje prisutnih.

Na sjutrašnji skup je pozvao i predsjednik OO DNP-a Jovo Pejović uz opasku „Diktator je gotov“.

„Potrebno je svima da se politički blokovi izjasne i javno zakunu da posle neće biti pakta sa diktatorom. Moramo prije davanja glasa bilo kome znati „ko je vjera, a ko nevjera“. Ne treba imati dilemu da će zaokruživanjem broja „13“ u izbornom danu, građani glasati za dostojanstvo, pravdu i slobodu“, zaključio je Pejović.

Potpredsjednik Demokratske srpske stranke Matija Nikolić je podsjetio da je ta stranka pristupila DF-u, čime je htjela da podrži smjenjivanje režima.

„Pozivam sve simpatizere i članove DSS-a, ali i sve druge slobodne građane da 16. Oktobra glasaju za Demokratski front i tako pošaljemo u istoriju one koji su nas ostavili bez istorije“, rekao je on.

Savjetnica predsjednika Nove i kandidat za poslanika Marina Jočić je podsjetila prisutne na slogan DF-a „Mi ili on“:

„Mi smo oni koji su gladni hljeba i slobode. A ko je ON? On je prije svega izdajnik. Izdao je prijatelje, kumove, narod, Kosovo, Rusiju… U DPS-u drhte i tresu pred neizvjesnošću ko je poslije Marovića sledeći kojeg će izdati Đukanović. On je lažov. Sve je laž od parole „Da živimo bolje“ pa do 40 hiljada radnih mjesta koje je obećao tokom prethodne kampanje za parlamentarne izbore. Sram ga bilo!

Jočićka je premijera nazvala i prevarantom, a njegovu partiju „demonskom partijom snajperista“.

„On je rušitelj, srušio je fabrike, srušio je snove. On je diktator“, zaključila je ona.

Prusutnima su se obratili Slaven Radulović, Milan Knežević i Andrija Mandić.

Izvor: In4s.net