DNP Danilovgrad: Danilovgrađanima besplatna pravna pomoć po pitanju biračkih prava

DNP Danilovgrad: Danilovgrađanima besplatna pravna pomoć po pitanju biračkih prava

Danilovgradski odbor Demokratske narodne partije je, na sinoć održanoj sjednici, ovlastio predsjednika odbora Dragana Bojovića da intezivira razgovore sa ostalim opozicionim subjektima u pravcu objedinjavanja opozicije u susret predstojećim lokalnim izborima.

Kao što se većinska opozicija udružila u podršci zajedničkom predsjedničkom kandidatu Mladenu Bojaniću, tako treba sabrati i objediniti snage i na lokalnim izborima u Danilovgradu koji će se održati 27. maja. Uvjereni smo da bi, uz jedan ozbiljan i fer opozicioni dogovor, koji bi osigurao da se olako ne izgubi ni jedan opozicioni glas, DPS vlast u Danilovgradu konačno bila smijenjena i poslata na davno zaslužene margine istorije. Jer, Danilovgrad više ne može i nema vremena da trpi štetočinsku vlast DPS-a, čiji su čelnici svih ovih godina vodili isključivo računa o svojim ličnim interesima i interesima Mila Đukanovića i njegovih kumova i prijatelja, ruinirajući istovremeno i pustošeći našu opštinu i Bjelopavliće. Upravo zbog ove prijeke potrebe da se zaustavi dalje propadanje i devastacija Danilovgrada, opozicioni subjekti u opštini treba da ostave po strani svoje uskopartijske ciljeve, te da inače dobru međusobnu komunikaciju i odnose krunišu dogovorom koji će dovesti do oslobođenja građana Danilovgrada od sadašnje nesposobne i uzurpatorske vlasti.

Opštinski odbor DNP-a je sinoć donio odluku da se svim građanima Danilovgrada, nezavisno od njihovog političkog opredjeljenja, u lokalnoj kancelariji DNP-a (Njegoševa br. 17) svakog radnog dana od 11-14 h, pružaju usluge besplatne pravne pomoći po pitanju biračkih prava, provjere upisa u birački spisak,  provjere mjesta glasanja, kao i po pitanju  aktualnog problema legalizacije bespravnih objekata.

U cilju daljeg jačanja infrastrukture partije, na sjednici su za potpresjednike opštinskog odbora DNP-a izabrani Zoran Mišković i MIlutin Kalezić, dok je za predsjednicu Kluba mladih izabrana studentkinja istorije Bojana Kaluđerović. Sa zadovoljstvom je konstatovano da se svakodnevno uvećava broj članova partije, te da je sve više mladih ljudi koji u DNP-u i DF-u prepoznaju kvalitet i snagu koja će donijeti promjene i bolju budućnost Crnoj Gori. Sa sjednice su upućeni pozdravi i puna podrška predsjedniku partije Milanu Kneževiću koji je zbog svoje političke borbe na pravdi Boga utamničen od strane diktatorskog režima. Na sjednici je, takođe, izražena spremnost da se u punom kapacitetu pomognu i podrže započete predizborne aktivnosti predsjedničkog kandidata Mladena Bojanića, kako bi konačno, zajedničkim snagama pobijedili diktatora Mila Đukanovića, i u Danilovgradu, i u čitavoj Crnoj Gori.