DNP: Na zajedničkoj sjednici opštinskih odbora Podgorice poslata snažna podrška Kneževiću

DNP: Na zajedničkoj sjednici opštinskih odbora Podgorice poslata snažna podrška Kneževiću

Sinoc je održana zajednička sjednica Opštinskih odbora DNP Podgorice i Zete posvećene zadacima Partije na predsjednickim i lokalnim izborima. Članovima Odbora preneseni su pozdravi od strane predsjednika DNP Milana Kneževića i saopšten njegov stav da i on i Partija nastavljaju još jaču, istrajniju i odlučniju borbu za ostvarenje osnovnih Programskih principa.

To je za sve nas trajno opredjeljenje i uvjerenje u koje, u uslovima brutalnog napada na DNP, jos više vjerujemo. Predsjednik DNP je izrazio zahvalnost našim članovima na iskrenoj podršci i posvećenosti u podrsći Mladenu Bojaniću i podstakao Partiju i sve naše funkcionere i članove organa da pruže puni doprinos u narednom periodu njegovoj pobjedi.

Članovi Odbora jednoglasno i snažno su pružili političku i svaku podršku Predsjedniku. Ponovljeno je da je on politički zatvorenik i žrtva režima i instruisanog pravosuđa, samo zbog njegovih političkih uvjerenja i političkog demokratskog programa na kojem se zasniva Partija ciji je on Predsjednik.
Osuđen je za nepostojece krivično djelo, a u akciji Policije koja je, razbijajući mirne proteste, pogazila Ustav, zakone i konvencije o ljudskim pravima i slobodama. Pri tome su oni fizicki napali Milana Kneževića, ozlijedili ga, a da nije od njih niko procesuiran.

Članovi Odbora su osudili protjerivanje ruskih diplomata iz Crne Gore ocjenjujući da se time potvrđuje da je naša Država samo puki poslušnik NATO. Ova, još jedna sramna odluka Vlade, je i opasna ne samo za regionalne odnose vec ugrožava i unutrasnju stabilnost.

DNP i DF će nastaviti svoju borbu za smjenu režima čvrsto uvjereni da će nam se pridruživati sve veći broj građana, zaključili su članovi Odbora.