Predsjednik Demokratske narodne partije, Milan Knežević, u ime DNP-a, članova i simpatizera, kao i u svoje ime, danas je povodom velikog praznika islama, nastupajućeg Kurban Bajrama, uputio iskrene čestitke svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i šire, kao i njihovim duhovnim velikodostojnicima.

Knežević ovim povodom iskazuje želje da ovaj praznik potvrdi trijumf suživota u Crnoj Gori, kao i njene perspektive u znaku temeljnih vrijednosti naše zemlje u multikonfesionalnom i multinacionalnom skladu.

Svim pripadnicima islamske vjere Knežević istovremeno upućuje najbolje želje da njihov veliki praznik Kurban Bajram provedu u miru i duhovnoj harmoniji, u krugu svojih porodica, u znaku poštovanja i tolerancije na duhovnom tlu Crne Gore. Da tokom Kurban Bajrama potvrde svoju humanost i dobrosusjedstvo s pripadnicima svih vjera, kao potvrdu činjenice da vjere u Crnoj Gori ljude spajaju, a ne razdvajaju, čineći jednu od najvećih zaloga za mirnu i prosperitetnu budućnost Crne Gore.