Knežević: Demokratski front kreće u kontraofanzivu (VIDEO)

Knežević: Demokratski front kreće u kontraofanzivu (VIDEO)

„Slobodna Crna Goro i vi sapatnici u ZIKS-u, nakon tri mjeseca provedena u zatvoru, u ova dva dana došao sam do zaključka da sam ja ustvari samo izašao iz jednog i prešao u drugi mnogo gori zatvor, u kojem smo svi pravosnažno presuđeni nakon predsjedničkih i lokalnih izbora na još pet godina Đukanovićeve vladavine, koje kad se budu završile biće jubilej 35 godina vladanja njegovog i njegovih najbližih saradnika ovom državom, čime će se izjednačiti sa Josipom Brozom Titom  i krenuti u sustizanje Kralja Nikole, koji je vladao 58 godina.“ Ovim riječima se obratio Milan Knežević, član predsjedništva DF i predsjednik DNP danas u Skupštini Crne Gore nakon 88 dana provedenih u ZIKSU.

Kako je i najavio da će nakon izlaska iz ZIKSa Milana Kneežvića,  DF se danas vratio u Skupštinu, na prvo redovno proljećno zasijedanje.

U ime kluba DF, javnosti i prisutnima obratio se poslanik Milan Knežević i dalje rekao:

Mi robijamo Đukanovićeve godine vladavine, i dok se neki mire sa tom robijom, i uživaju u njoj, kako građani, tako i politički subjekti, postoji jedan politički savez u Crnoj Gori koji se zove DF koji neće pristati ni po koju cijenu da bude identitetski , programski, nacionalno, politički  ponižen, ideološki kastriran u američkoj Ambasadi kao što su to pristali neki opozocioni predstavnici iz 21.og vijeka, zaboravivši  šta su nekad bili , jer im se svidjelo što bi mogli da budu“.

Mladen Bojanić bio predsjednički kandikat samo DF i SNP

„Slobodna Crna Goro i vi u ZIKS-u,  valjda je svakom jasno nakon ovih predsjedničkih i lokalnih izbora da je glavni cilj DPS-a i američke Ambasade, čiji su opozicioni predstavnici u Crnoj Gori Boro i Ramiz, bio jedan jedini cilj: uništiti po svaku cijenu DF kao jedinu branu opštoj kapitulaciji Crne Gore, koja sve više liči na istureni kiosk Mekdonaldsa u kojem nam serviraju čizburgere od mafijaških ubistava, ekspozija automobila, djece koju liječimo od osiromašenog uranijuma putem sms poruka, najskupljeg goriva u regionu, jutarnje kafe i Milivoja Katnića uz državni udar“, naglasio je lider DNP-a i dodao:

„Poštovani građani i slobodna Crna Goro, da ne bude dileme, ja želim ovdje da kažem da je DF bio spreman da se zabrakadira u Skupštini i svim raspoloživim sredstvima  se brani od eventualnog mog hapšenja, i to je bio naš primarni cilj. Ali smo odlučili zbog Mladena Bojanića, kao zajedničkog predsjedničkog kandidata da ne stvaramo političke tenzije u Crnoj Gori, i omogućimo njemu i ostatku opozicije , da u atmosferi dođemo do željenog rezultata.

Ali ono što je važno da se zna, izgleda da je Mladen Bojanić bio jedino predsjednički kandidat DF-a, nikoga više iz ostatka opozicije izuzev SNP-a, jer je u jeku njegove kampanje ambasadorska opozicija krenula u lokalnu kampanju.

Tako smo odjednom dobili žirafe na Smokovcu, nilske konje u Pivskom jezeru, lavove koji naplaćuju putarinu u Sozini, a da je kampanja potrajala još koji dan vjerovatno bi oni izašli i sa lijekom za rak i za sidu“.

Ostajemo dosljedni svemu onome što je bio cilj DF

„Želim u ime DF da saopštim, mi nismo ni za jotu odstupili od  naših nacionalnih i programskih opredjeljenja koje smo zastupali svih ovih godina, i DF neće biti radne grupe Duška Markovića i američke ambasadorke, jer ne želimo da participiramo u nekoj grupi sastavljenoj ad hoc od Soroševskih NVO, pojedinih Soroševskih medija, i djela DPS koji po svaku cijenu sa ambasadorskom opozicijom želi da uništi Crnu Goru i da uništi DF.

I Hitler je došao bio pred Moskvu, Lenjingrad i Staljingrad, i svi su mislili da je velika i moćna Rusija gotova, a onda je krenula kontraofanziva.

I ja vas uvjeravam DF kreće u kontraofanzivu protiv svih koji su pokušali da ga unište i najzad su shvatili da je DF neuništiv. Ni zatvori, ni progoni nas ne mogu slomiti“, poručio je Knežević.

https://www.facebook.com/DemokratskiFront/videos/2053647754708224/?hc_ref=ARQnS7AqQJPZVY79WMsLVeJI1u9w-drSukNwb4d0ZzVVYXkBJlILe1y7ijSnmqPQ450&fref=nf