Knežević: DF kreće u terensku kampanju za pripremu protesta

Knežević: DF kreće u terensku kampanju za pripremu protesta

Predsjednik Demokratske narodne partije i član Predsjedništva Demokratskog fronta Milan Knežević potvrdio je da će taj politički savez u subotu održati zajedničku sjednicu glavnih odbora konstituenata, na kojoj će razmotriti plan za početak terenske kampanje, kao i platformu za dalje političko djelovanje.

Zajedničkoj sjednici glavnih odbora prisustvovaće i čelnici opštinskih odbora, nestranački intelektualci kao i javne ličnosti koje podržavaju program Fronta.

Tada bi trebalo da se dogovorimo o preciznom planu obilaska gradova na kojima ćemo predstaviti aktuelnu političku situaciju. Sve ostalo zavisiće od stava građana“, kazao je Knežević za Pobjedu.

Na zajedničkoj sjednici koja će biti održana u staroj zgradi Vlade govoriće lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Pokreta za promjene Nebojša Medojević , Demokratske narodne partije Milan Knežević i Radničke partije Janko Vučinić.

Knežević je dodao da će na zajedničkoj sjednici glavnih odbora konstituenata biti predstavljena i platforma daljeg djelovanja, te da građanski protesti ne zavise ni od jedne partije.