Poslanik Demokratskog fronta, Milan Knežević, smatra da je imenovani hijenluk iz jazbina DPS–a shodno svojim instinktima čekao povečerje kako bi čoporativno zarlaukao u odbranu svog šefa za kojeg novi predsjednik SAD–a tvrdi da je: „marginalna politička figura uključena u šverc i trgovinu narkoticima i oružjem“.

Knežević dodaje da u svojoj paranoičnoj narcisoidnosti ovaj raspušteni zoološki vrt je umislio da će nam slati mafijaške poruke i prijetiti likvidacijama, a da zauzvrat ne dobije adekvatan odgovor i žestoki otpor najavljenoj diktaturi, a pošto neimenovama menažerija nije u stanju da sroči jednu smislenu rečenicu, odlučili su se za papagajsko ponavljanje šefovih rečenica u kojima on ima žarku želju da me sjede i to na novocrnogorskom narečju.

“Iskreno zainteresovan da mu uslišim želju, pozivam Mila Đukanovića i ostatak njegovog kastriranog čopora da mi ne mjere strah, već da me lično posjete na adresu : Mojanovići BB, druga kuća pored željezničke stanice „Golubovci“. Obavještavam ih da nemam nikakvo oružje, tenkove, MIG–ove, ruske raketne sisteme, motorole i jotafone, čak ni smrtonosne praćke i peckalice, jer mi je za njih i njihovog šefa dovoljan šipkovi prutić kojim ću ga tako isfrskati po južnom dijelu leđa da mu nikad više ne padne na pamet da organizuje atentat na samog sebe“, ističe Knežević.

Poslanik DF-a je dodao da je ta “umišljena hodajuća država“ utripovao u svojoj glavi da je osim kriminalnom miljeu sa kojim je sarađivao, bilo kome interesantan za likvidaciju, pokušavajući da skrene pažnju na sebe u trenutku kad ga zapadni prijatelji puštaju niz vodu igrajući na falš kartu njegovog nasljednika Jadranke Kosor.

“Pošto je panika prirodno stanje Mila Đukanovića, nemam dilemu da je još 16–og oktobra planirao likvidacije lidera DF–a, o čemu ćemo ubrzo informisati javnosti, a da mu je ovih dana ta želja značajno nadošla. Zato mu obećavam, da sam potpuno spreman za sve što nam je namijenio, ali želim i da on bude spreman, da će u slučaju moje ili bilo čije likvidacije iz rukovodstva i članstva DF–a, lično snositi posljedice tog čina, ali ne pred Milivojem Katnićem“, napomenuo je Knežević.

“Istovremeno, bez obzira na Đukanovićeve zlokobne namjere koje se odnose na moj život, želim da se zahvalim na konstataciji da odlično govorim ruski jezik. Naravno, uvijek može bolje, a pošto Đukanović ne zna ni jedan strani jezik, pozivam ga, ako smije, da o mom trošku, zajedno posjetimo Rusiju na par nedjelja, i garantujem da će još na aerodromu naučiti da kaže : “horošo“’, zaključio je Knežević.

Portal IN4S