Jedan od lidera Demokratskog fronta Milan Knežević optužio je koaliciju ,,Ključ“ da su pod pokroviteljstvom SAD dogovorili postizbornu saradnju sa DPS-om.

“U Ambasadi SAD su vođeni pregovori o budućoj koaliciji DPS-a i ,,Ključa“. Poslije ovog saznanja, izbor za birače opozicije je jasan: oni koji hoće da vide kraj 27-godišnje pogubne vladavine Mila Đukanovića i DPS-a moraju da glasaju za DF. Kada mi pobijedimo, napravićemo koaliciju sa našim prirodnim partnerima iz opozicije i odmah ćemo početi da ostvarujemo plan ,,Da radi Crna Gora“. Poslije saznanja o pregovorima DPS-a i ,,Ključa“, situacija je takva da ukoliko DPS bude imao i jedan glas više od DF, formiraće koaliciju sa ,,Ključem“ i ništa se neće promijeniti u Crnoj Gori”, rekao je Knežević za Pobjedu.

Podsjećamo, Knežević je ranije na skupu DF-a u Golubovcima pozvao koaliciju Ključ da se izjasni da li će ući u postizbornu koaliciju sa DF-om.

„Prvi poziv, kad se brojanje glasova završi, uputićemo koaliciji Ključ, a oni neka sada jasno i glasno kažu hoće li u koaliciju sa Frontom“, kazao je Knežević

Izvor: Antena M/DNP