Knežević: Milo, spot nije skup nego si ti glup (VIDEO)

Knežević: Milo, spot nije skup nego si ti glup (VIDEO)

Sinoć je u Golubovcima u Zeti održan promotivni skup Demokratskog fronta, na kojem su govorili lideri Fronta, kao i lokalni čelnici ove političke grupacije.

Članovima i simpatizerima ove koalicije obratili su se Milan Knežević, Slaven Radunović, Milutin Đukanović, Branka Bošnjak, Dragan Tiodorović, Mihailo Asanović, Saša Kojičić, Marina Jočić, Radoš Zečević i Matija Nikolić.

20161003 191949 1024x576 Кнежевић: Мило, спот није скуп него си ти глуп (ВИДЕО)

Poslanik Demokratskog fronta Milan Knežević poručio je sa skupa tog političkog subjekta u Zeti da će Slavku Stojanoviću, direktoru policije biti tijesno u Spužu gdje će sa drugovima kriminalcima imati dovoljno vremena da piše memoare.

„Slavko Stojanović dželat sa oktobarskih protesta prijeti građanima i Demokratskom frontu. Poručujem mu, da će Milan Knežević 16. oktobra u 21:25 časova, kad budemo napravili većinu izaći na ulicu, a ti Stojanoviću dođi da me otjeraš“, naglasio je Knežević.

On je rekao da DF ne želi da sa ulice preuzima vlast, ali „hoćemo da pošaljemo jasnu poruku“.

„Niko nas ne može zaustaviti da na podgoričkim ulicama sa zastavama proslavimo slobodu, jer smo 27 godina bili u ropstvu. Stojanović se usudio da zaprijeti najbrojnijoj vojsci u regionu, aktivistima DF-a kojih ima više od 10.000, a koja neće da se svađa, ali nikome neće ni dozvoliti da nam ukradu pobjedu“, kazao je Knežević.

Knežević se osvrnuo na konstrukcije Đukanovića vezano za izborne spotove DF.

Zabrinut je zbog naših spotova i kaže spotovi su skupi. Spot vam je skup! Milo, nije spot skup nego si ti glup“, naveo je Knežević.

Prema njegovim riječima, premijeru skandiraju na svakom koraku da je lopov, pa ga ne bi začudilo da je on i zaboravio svoje pravo prezime.

„Vjerovatno će se kod tužioca, kad bude davao izjavu, potpisati sa Milo lopove“, naglasio je on.

Knežević dodaje i da Front gazi pobjedničkim korakom ka oslobađanju Crne Gore.

„Prvi poziv, kad se brojanje glasova završi, uputićemo koaliciji Ključ, a oni neka sada jasno i glasno kažu hoće li u koaliciju sa Frontom“, zaključio je Knežević.

20161003 190514 1024x576 Кнежевић: Мило, спот није скуп него си ти глуп (ВИДЕО)
Radunović: Milo nema većinu

Poslanik DF-a Slaven Radunović kazao je da je ostalo još 13 dana do pobjede broja 13.

„Pink M, Informer i Dnevne novine dižu tenzije i stvaraju referendumsku atmosferu, kažu da smo porodice preselili iz Crne Gore. To je najobičniji strah od poraza. Ništa se neće spektakularni desiti što se nije dešavalo u demokratskim zemljama. Kažem vam da Milo nema većinu i ne može da je ostvari“, tvrdi Radunović.

On kaže da je režim u panici, pa zovu ljude koji su u inostranstvu, koji imaju crnogorske lične karte da dođu i glasaju.

„Zovu ljude iz Južne Afrike da dođu i glasaju, to znači samo jedno- Gotov je!„, ističe Radunović.

Okupljeni građani, koji je bilo više od 1.500, prekidali su Radunovića skandiranjima: Milo lopove i Gotov je!

Prema njegovim riječima apstinenti ne odlučuju samo o sebi, nego o svima nama.

„Nijesmo svi isti. Pokazali smo da smo beskompromisni da se ne bojimo, da smo spremni da se žrtvujemo. Ne želimo vlast sa ulice, već vlast na osnovu slobodno izražene volje građana. Želimo da prebrojimo glasove i proglasimo pobjedu“, poručuje Radunović.

 
Đukanović: DF će slaviti sa narodom

Poslanik DF-a Milutin Đukanović tvrdi da će oni koji su na vlasti izgubiti podršku, a mi ćemo sa narodom slaviti.

„Za vlast je 16. oktobar krah i kraj“, poručio je Đukanović.

On je rekao okupljenima da treba razgovarati sa svima onima koji se kolebaju, „uradimo sve što je do nas“.

„Zahvalio bih se anketarima DF-a, našim plavim anđelima, koji su prešpartali cijelu Crnu Goru i oni su vjesnici istorijske pobjede na izborima“, naveo je Đukanović.
Bošnjak: PZP neće u Skupštini glasati za NATO

Poslanica DF-a Branka Bošnjak kazala je da Crna Gora mora početi da radi.

„Bruka je da jedan skorojević Migo Stijepović i njegova kćerka imaju 150,000 eura keša da iskeširaju stan u Budvi. Pa nas zamajavaju pričom da je to poklon bogatog rođaka iz inostranstva. To su naše pare koje su oni ukrali“, tvrdi Bošnjak.

Ona je kazala da građani treba da budu oprezni kada izađu na birališta 16. oktobra, jer samo je DF pošten i jasan izbor.

„Nijedan poslanik PZP-a neće u Skupštini dići ruku za NATO. Mi smo za pošten referendum, na kojem će se građani izjasniti o tome“, rekla je Bošnjak.

Prema njenim riječima, svima koji su se nezakonito obogatili biće blokirani računi u zemlji i inostranstvu.

„Sigurno je da će mnogi svi završiti u Spužu“, naglasila je Bošnjak.

Predstavnik penzionera Dragan Tiodorović kazao je da omladina i radnici odlučuju da li će da rade kao najamni radnici za 190 eura ili će da glasaju za jedinu i pravu opoziciju, a to je Demokratski front.

Odbornik u Skupštini opštine Golubovci Mihailo Asanović kazao je da je narod na večerašnjem skupu došao „da zada poslednji udarac Milu Đukanoviću“.

„Svakog dana nam pristupaju bivši članovi DPS-a, a mi treba da im pružimo ruku pomirenja i režim pošaljemo u prošlost„, kazao je Asanović.

Predsjednik PzP Golubovci i odbornik Saša Kojičić pozvao je sve građane da svi glasaju Front 16. oktobra.

Kandidat za poslanika Marina Jočić tvrdi vlast svake godine daje pola milijarde eura za hranu, pored svih bogatstava koje ima Crna Gora.

„Na svakom skupu imamo samo jedno da kažemo šefu režima, Milo lopove“, navela je ona.

Jočić kaže da DF ima plan za poljoprivrednike, za radnike, za muškarce i žene.

„Imamo plan za omladinu, da svi radimo“, naglasila je Jočić.

Kandidat za poslanika Radoš Zečević poručio je da je vlast okrenula protiv sebe svoje građane i zato je zaradila svaku vrstu prezira i političku likvidaciju 16 oktobra, na izborima.

„Mi smo jedini politički subjekt koji nema hipoteku saradnje sa Milom Đukanovićem. Mi jedni imammo apsolutni kontinuitet borbe protiv vlasti. Mi smo jedini koji smo odbili da uđemo u vlast Mila Đukanovića. Svi koji su nezakonito obogatili ići će u zatvor“, kazao je Zečević.

Potpredsjednik DSS-a Matija Nikolić istakao je da imamo šansu da u istoriju pošaljemo one koji hoće da nam otmu budućnost.

„Toliko su najbolji da je Milove prijatelje dočekala spuška svila i kadifa. Omogućite Crnoj Gori da 16 oktobra ne budemo za čuđenje, našim glasovima imamo mogućnost da povedemo državu na pravi put, put istine i pravde“, naglasio je Nikolić.

Opširnije u video prilogu

Izvor: In4s.net