Predsjedniku Demokratske narodne partije i jednom od lidera Demokratskog fronta Milanu Kneževiću uručen je poziv Osnovnog suda da se u petak, 23. februara odazove na odsluženje četvoromjesečne zatvorske kazne.

Ovaj ekspresno uručen poziv, četrnaest dana nakon pravosnažne presude Višeg suda, predstavlja brutalni nastavak terora protiv lidera i funkcionera DF-a, i to u trenutku kad dolazi do zajedničkih sastanaka crnogorske opozicije u susret predsjedničkim i lokalnim izborima“, saopšteno je iz DF-a.

Knežević je za portal IN4S kazao da nema povlačenja.

DF je odavno postao način života koji bi neki željelji, a neki ne smiju da žive. Imam tu privilegiju da smijem i mogu. Nema povlačenja- nema predaje! Mi ili On„, istakao je Knežević.

Predsjedništvo DF-a je najavilo da sjutra, u prostorijama Demokratske narodne partije (Ulica 8. marta 76) sa početkom u 13 časova, održati vanrednu pres konferenciju i ti putem obavijestiti javnost o daljim političkim potezima kao odgovoru na ovaj, kako oni navode, nezabilježeni institucionalni teror prema njihovom savezu.