Funkcioner DF-a i poslanik Milan Knežević ocijenio je danas da djeca da gledaju šta rade predstavnici institucija u Crnoj Gori počela bi da se bave organizovanim kriminalom. On je naveo i da dijete koje bi se ugledalo na specijalnog tužioca Milivoja Katnića “pretvorilo bi se u monstruma i čovjeka koji nema kontrolu i koji je spreman da zbog lične mrže prema DF-u uništi Crnu Goru i dovede do građanskih sukoba”.

-Želim da obavjestim javnost, da je Katnić svu prepisku između advokata Gorana Rodića i mene, kao i razgovore Predraga Bulatovića, Andrije Mandića i Veselina Mujovića, montirane poslao Hrvatskoj. I onda je jedan hrvatski portal objavio prepisku. I vi pričate o zaštiti djece,a osobe sa dijagnozom poput Milivoja Katniča ruše ugled Crne Gore”, kazao je Knežević.
Uslijedilo je upozorenje potrpedsjednika Skupštine Branimira Gvozdenovića da je prekršio Poslovnik.
Sa druge strane, Knežević je tvrdio da nije prekršio Poslovnik i nastavio izlaganje.
“Skandal jer je Katnić dokumenta povjerljiva dostavio Hrvatskoj. Katnić se ponaša kao voajer i manijak sa Ćemovskog polja”, počeo je on, na šta je opet uslijedio reagovanje Gvozdenovića.
“Ako nastavite ovako moraću da vam isključim mikrofon”, rekao je Gvozdenović.
“Živim za dan kad ćete mi vi oduzeti riječ. A ovo radite jer vas Katnić drži u fioci i time se javno hvali”, odgovorio je Knežević.
Potpredsjednik Skupštine je istakao da on ne zna ništa o tome, a i da nema razloga da brine.
“Vi ste jedan od kapitalaca sa Miomirom Mugošom”, dodao je Knežević nakon čega je Gvozdenović dao pauzu u radu.
(standard.co.me)