Knežević Pažinu: I najgori čovjek u Spužu bolji je čovjek od vas

Knežević Pažinu: I najgori čovjek u Spužu bolji je čovjek od vas

 

„I najgori čovjek u Spužu bolji je čovjek od vas“, poručio je danas Milan Knežević Zoranu Pažinu!

„Na osnovu kojih činjenica i operativnih saznanja tvrdite da je na dan 16. oktobar 2016. godine, na dan izbora, pokušan državni udar“ , poslaničko je pitanje lidera DNP-a, i poslanika DF-a Milana Kneževića, ministru pravde Zoranu Pažinu.

 

On je dodao da odgovor traži i u pisanoj formi, naglašavajući da još nikada ministar Pažin nije poslao odgovor u pisanoj formi.

Obrazlažući svoje pitanje Knežević je isčitao podatke Državne izborne komisije, o izlasnosti na dan izbora, gdje se jasno manifestuje pad izlaznosti od trenutka kad su preko televizije Pink, i ostalih režimskih medija i portala, javili da se u Crnoj Gori sprema državni udar. Kako je istakao poslanik Knežević, na taj način ste smanjili izlaznost i zaustavili je na 71,92%, i na taj način oduzeli opoziciji 10 mandata.

Pažin je svoj odgovor posvetio vrijeđanju poslanika Kneževića, govoreći mu da je nekulturan, primitivan,komentarišući njegove zatvorske dane, i da obrazloženje ne prati odgovor.. i da on ne može da mu odgovori.

Nakon takvog izlaganja ministra Pažina, Knežević je citirao Toamasa Mana, i kazao „Svakome po mjeri“, i da ćemo vidjeti kako će se on ponašati kada bude iza zidina spušhog kazamata.

 

„Ja sam jednom pošao u Spuž dobrovoljno, i nema te sile nebeske koja će me natjerati da ja opet pođem dobrovoljno u instruisanim političkim procesima i progonima“, poručio je Knežević.

„Ja u svom poslaničkom pitanju nijesam prijetio nikome, ali ste vi imali neku potrebu da se junačite, pa ako vam je što nejasno u komunikaciji sa mnom, uvijek postoji mjesto i vrijeme kada vi i ja to možemo da raspravimo i van ovog parlamenta. I kulturno, ako želite, ali i nekulturno“, saopštio je Knežević citirajući opet Tomasa Mana, „sa gospodom gospodski, sa fukarom fukarski“