Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević, u ime članova i simpatizera DNP-a, kao i u svoje lično ime, povodom islamskog velikog praznika, Kurban-bajrama, upućuje najsikrenije čestitke reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori, Rifatu Fejziću, i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u našoj zemlji i šire.

Imajući u vidu značaj ovog velikog vjerskog praznika za sve pripadnike islamske vjere u Crnoj Gori i dijaspori, Knežević im želi puno sreće, sloge, ljubavi, dobrog zdravlja i raspoloženja. Pritom je uvjeren da će svi oni, zajedno sa svojim bližnjima, rođacima, prijateljima i komšijama, koji slave Kurban-bajram, dočekati taj praznik u porodičnom okruženju i harmoniji, na pravi i dostojanstven način.

Čestitajući im Kurban-bajram, predsjednik DNP-a istovremeno ističe da samo multikonfesionalna, multinacionalna i multikulturalna Crna Gora ima svoju sigurnu budućnost upravo na takvim temeljima, koji su je i održali kroz vjekove, i danas joj garantuju važno mjesto u porodici evropskih naroda.