Zbog kontinuiranog i orkestriranog iznošenja brutalnih neistina i podmetačina na njegov račun, član Predsjedništva DF-a i predsjednik DNP-a, Milan Knežević će u cilju zaštite svog ugleda i časti tužiti medijske kuće „Pink“, „Informer“, „Dnevne novine“,  „Pobjedu“ i portal „CDM“.

Ovi tzv. mediji, svakodnevno, dezavuišu javnost iznošenjem netačnih konstrukcija i izmišljotina na račun predsjednika DNP-a sa isključivom namjerom  omalovažavanja njegove ličnosti i integriteta kao i ugrožavanja njegove bezbjednosti. Na taj način, osim što se sprovodi  javni linč istaknutih opozicionih političara bez ijedne činjenice ili dokaza, svakodnevno se crtaju mete visokim funkcionerima DF-a, medju kojima je jedan od posebno istaknutih i predsjednik DNP-a,Milana Kneževića.

Nedostatak  svake vrste javne odgovornosti koji je prisutan u Crnoj Gori, reflektovao se i na nedostatak za javno izgovorenu ili napisanu riječ, čime je dozvoljeno režimskim medijima da brutalno iznose netačne tvrdnje i konstruišu monstruozne priče o političkim protivnicima režima. Svjedoci smo da su danas, pojedini „mediji“ najprljavije oružje za obračunavanje vlasti sa predstavnicima opozicije i da oni koriste direktnu podršku vlasti i njenih tajnih službi kako bi sprovodili monstruoznu propagandnu hajku. Posebno je zabrinjavajuća činjenica što  netačni navodi i optužbe koji se u kontinuitetu iznose, nisu sankcionisani od onih kojima je to službena dužnost. Sa druge strane, neko u Crnoj Gori usled nedostatka bilo kakvih dokaza, očigledno želi da medijske navode kojima se izmišljaju događaji i pojave, iskoristi kao podlogu za pokretanje unaprijed izmontiranih procesa.

Postupak koji će pokrenuti Milan Knežević, biće javna prilika da ovi tzv.mediji dokažu istinitost  svojh navoda i jasna potvrda da će svaki funkcioner DF-a čak i pred zarobljenim isntitucijama pravosuđa, razobličiti instuticionalno medijsko mafijašku hobotnicu.

 

Svjesni smo da su ove metode režimskog obračuna sa opozicionim liderima poslednja linije odbrane u svim totalitarnim društvima u kojima se javnost svakodnevno zasipa neistinama iz medijskih, mafijaških i parapolitičkih krugova koji su u sprezi, ali i naznaka su da se bliži politički kraj onih koji opstaju na podmetačinamai naručenim  konstukcijama o navodnim terorističkim akcijama i konstantnoj ugroženosti države. DNP i Demokratski front u cjelini, ne da se nisu uplašili konstrukcija i prijetnji Đukanovićevog medijskog i mafijaškog spina, već su još odlučniji i spremniji za konačan demokratski obračun s njim. Mi ili on!

 

Medijski centar DNP