Formiranje Kluba Mladih Podgorice  je nastavak aktivnosti započetih na Kongresu kluba Mladih DNP CG koji je održan krajem decembra prošle godine. Mladi su prepoznali programske ciljeve naše partije koji su demokratski, ist_
orijski utemeljeni i okrenuti boljoj budućnosti svih građana.

Višedecenijski režim uspostavio je jedan sistem iskrivljenih vrijednosti i nejednakosti. U takvom sistemu mladima se nudi: kriminal, korupcija,  nemoral, kao vrijednosti koje nemaju alternativu,  dok znanje i poštenje nijesu na cijeni. Mi mladi ne pristajemo na dalje ponžavanje i dižemo glas za Crnu Goru jednakh šansi i demokratski uređenu. Želimo državu u kojoj će institucije raditi svoj posao po ustavu i zakonu  i neće biti političkog progona neistomišljenika. U svim društvima pa i crnogorskom mladi su pokretača snaga koja će unijeti novu energiju za stvaranje uslova za bolju budućnost. Mladi žele da budu nosioci velikih promjena, a krupne korijenite promjene su neophodne Crnoj Gori.

Na sjednici je izabrano  predsjedništvo kluba Mladih DNP odbora Glavnog grada. U narednom periodu predsjedništovo će činiti: Darko Smolović predsjednik kluba Mladih Glavnog grada, Nikola Jovanović, predsjednik kluba Mladih DNP CG, i članovi: Vladimr Bulatović, Luka Janković, Dušan Čelebić, Nikola Jančovski, Dušan Pejović, Marko Sekulić, Tiho Milović, Nina Zeljug, Slaviša Milačić, Bojana Kuveljić, Iva Čađenović i Marko Vujisić.

Klub Mladih DNP Glavnog grada razmatrao je i usvoijo ,,Plan aktivnosti kluba Mladih Glavnog grada“ za čije sprovođenje je zaduženo Predsjedništvo. Sjednici je prisustvovao  Jovo Pejović predsjednik odbora Glavnog Grada DNP CG.