Odbor Glavnog grada DNP jednoglasno podržao odluke Skupštine u Murinu

Odbor Glavnog grada DNP jednoglasno podržao odluke Skupštine u Murinu

Na sinoć održanoj sjednici odbora Glavnog grada Demokratske narodne partije Podgorica, iskazana je jednoglasna podrška svim odlukama Skupštine izabranih predstavnika naroda Crne Gore koja je održana u Murino 26. aprila 2017.  godine, a  koje se odnose na raspisivanje državnog referenduma po pitanju učlanjenja Crne Gore u NATO i demokratskom odgovoru na eventualno pravno nasilje tzv. „Sinđinog parlamenta“  da se bez konslutacija sa građanima donese jednostrana odluku o pristupanju u NATO pakt.

Odbor DNP Podgorica poziva sve svoje članove i simpatizere da u petak 28. aprila 2017. godine, u 13 časova,  dođu na veliki protestni skup na Cetinju  i podrže odluku Skupštine u Murino i osude namjeru režimskog parlamenta  da nasilnim putem, bez izjašnjavanja građana, u krnjem sastavu koji nema  legitimitet , donese odluku o pristupanuu Crne Gore u NATO.

Skup na Cetinju će se organizovati kako bi se još jednom ukazala potreba  o raspisivanju referenduma po ovom pitanju, kako to i predviđa Ustav Crne Gore i skup će nositi naziv „Za referendum!“.