Odbor Glavnog grada DNP: Mirni demokratski protesti u organizaciji DF nemaju alternativu

Odbor Glavnog grada DNP: Mirni demokratski protesti u organizaciji DF nemaju alternativu

Mirni demokratski protesti u organizaciji DF nemaju alternativu i najbolji su i najefikasniji model demokratskog pritiska na diktatorsku vlast ocijenjeno je sinoć na sjednici odbora Glavnog grada Demkoratske narodne partije kojoj je prisustvovao i Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knеžević.

Najbolja potvrda da su građani prepoznali ispravnost politike Demokratske narodne partije jeste stalni trend rasta koji DNP bilježi u Glavnom gradu, a na kojem mu mogu pozavidjeti svi politički subjekti na crnogorskoj političkoj sceni. Odbor Glavnog grada  dao je punu podršku dosadašnjim aktivnostima Demokratske narodne partije i DF-a koje kroz konzistentni iskreni opozicioni angažman dostojno opravdavaju očekivanja građana koji su nam ukazali povjerenje i upravo zbog toga je Demokratski front  opozicioni savez  koji uživa najveću podršku naših građana.

Obraćajući se prisutnima Predsjednik Demokratske narodne partije Milan Knežević je istakao da je naša politička orijentacija  jasna. Djelimo zajedničke političke ciljeve da Crna Gora bude moderna, uređena, ekonomski razvijena zemlja koja ide ka EU, ali koja takođe drži do svojih nacionalnih i državnih interesa i daljeg razvoja odnosa sa tradicionalnim prijateljima i zato je status vojne neutralnosti  najbolji bezdjenosni okvir  za državu Crnu Goru i njene građane.

Aktuelna politička situacija je jasno pokazala i potvrdila ispravnost politike protesa Demokratskog fronta, i potpuno je očekivano da i drugi opozicioni subjekti prihvate ovu političku realnost i pridruže se protestima. Kao što je poznato mi smo  uvijek pokazivali dobru volju i nebrojano puta smo usmeno i sa direktnim pisanim zahtjevima pozivali kolege iz opozicije da uzmu učešće u organizaciji i realizaciji protesta. Na žalost naši pozivi su ili ignorisani ili je stizao negativan  odgovor, ali bez obzira na takav odnos naših kolega iz opozicije ja im poručujem da ako ikada odluče da organizuju proteste,  mi ćemo sigurno doći i biti prisutni čak i ne čekajući da stigne zvaničan poziv.