Pošto se opet uoči samih izbora prisjetio da grad Nikšić postoji na mapi Crne Gore, koji sistematski uništava svih ovih godina kao običnu palanku, DPS je sad krenuo sa svojom prepoznatljivom ružnom praksom kupovanja građana putem zapošljavanja pred lokalne izbore 12. marta, na kojima će se takmičiti DPS sa DPS-om.

A najbolji znak za tu prljavu utakmicu je što izbore po prvi put u ovom gradu bojkotuje kompletna opozicija, čineći same izbore apsurdnim i ukazujući na diktaturu režima.

Sad se za kupovinu glasova Nikšićana šablonski realizuju konkursi za kupovinu glasova, štimovani prije Nove godine da ne bi sve bilo isuviše providno. Riječ je o konkursima za vaspitače i medicinske sestre, i to u ekstremnim brojkama, koje je po direktivi vlasti raspisala Javna predškolska ustanova “Dragan Kovačević”. Dakle, ne traži se jedan ili dva vaspitača, nego, ni manje ni više, nego 45 vaspitača i 26 medicinskih sestara.

Uoči samih lokalnih izbora naprasno se javila akutna potreba za toliko vaspitača i medicinskih sestara, kao da je u privredno umrtvljenom od DPS-a Nikšiću natalitet preko noći skočio za trista posto. Smiješno, da nije otužno i providno kao u Nušićevim komedijama.

DPS se opet bezočno koristi starim i oprobanim trikovima, i krši Zakon dajući lakovjernima posao na određeno, pred same izbore, i to da sjede po troje na jednoj stolici.

U Nikšiću smo se navikli da DPS krši sve zakone za koje je i sam glasao. Ovom gradu trebaju nova radna mjesta, ali ne za dan izbora, nego ona koja će biti otvorena na zdravoj osnovi, i ne u sklopu prljave kampanje i zamajavanja građana u cilju očuvanja kriminalne vlasti.

Zato Opštinski odbor DNP Nikšić poziva građane Nikšića da dobro razmisle da li će uopšte i izaći na ove DPS-izbore. Ovo zato što im je najbolje da 12. marta dostojanstveno ostanu kod svojih kuća, da ne bi opet postali žrtve predizborne prljave kampanje i zapošljavanja na nekolike nedjelje. Bojkot lokalnih izbora je rješenje za perspektivu Nikšića i dolazak na vlast odgovornih ljudi, koji neće varati građane ovog grada niti manipulisati njima u predizborne svrhe.