Demokratski front Zeta, u subotu 7.04. 2018. godine je organizoavao skup pod nazivom „Sloboda za Milana Kneževića, podrška Mladenu Bojaniću“. U prepunoj sali Zetskog KIC-a, podršku svojim prisustvom dao je i predsjednički kandidat Mladen Bojanić.

On se prisutnima obratio na početku skupa, pozdravio okupljene, i kazao, „Volim Milana, volim prozu, poeziju malo manje, ali svakako velika podrška za Milana, da izdrži ovo što ga je snašlo, biće i ovo kako se kaže, jednom juče.

On je istakao da svi znamo koliko je ovo teško, koliko je teško Milanu, što je tamo gdje je, posebno ako znamo da je  nepravedno osuđen i zatvoren.

Poručio je predsjedniku DNP da izdrži, da će sve ovo jednom proći, da će proći i onaj koji koji ga je tamo poslao, doći će puno bolja vremena za Crnu Goru i njene građane.

Na kraju svog obraćanja, Mladen Bojanić je naglasio da će kao predsjednik brinuti o svim građanima Crne Gore, i da će se truditi, a sigurno i uspjeti da se ovo što se desilo Milanu Kneževiću, više nikom nikad ne dogodi, i da u Crnoj Gori više nema političkih zatvorenika!