Danas je održana sjednica Predsjedništva DF – a na kojoj je snažno potvrđeno ranije opredeljenje da se jedan od članova Predsjedništva DF – a i lider DNP – a Milan Knežević neće dobrovoljno odazvati na izdržavanje kazne koja je izrečena u montiranom političkom procesu. Istovremeno, Predsjedništvo je razradilo konkretne modalitete otpora koji će pružiti državnom teroru koji se već tri godine sprovodi nad našim političkim savezom. Nakon održane sjednice Predsjedništva DF – a obavijestili smo zajedničkog opozicionog kandidata za predsjednika Crne Gore Mladena Bojanića o našim odlukama.

 

Predsjednički kandidat je u razgovoru sa članovima Predsjedništva saopštio da on ima konkretan plan kako da pobijedi na narednim izborima, i da je uvjeren da uz podršku opozicije sigurno pobjeđuje na izborima 15. aprila, nezavisno od toga ko će biti režimski kandidat.

 

Ali, Mladen Bojanić je iskazao lični stav da nije spreman da vodi kampanju i učestvuje na predsjedničkim izborima ukoliko bi ona bila opterećena bilo kakvim građanskim sukobima. Predsjedništvo DF – a je primilo k znanju lični stav Mladena Bojanića i narednih dana će upoznati javnost sa našom konačnom odlukom.