Viši sud u Podgorici preinačio je presudu poslaniku Demokratskog fronta (DF) Milanu Kneževiću, i istom umjesto na sedam mjeseci zatvora zbog napada na službeno lice, dosudilo tri mjeseca manje.
Knežević je pred Osnovnim sudom 18. oktobra prošle godine osuđen na sedam mjeseci zatvora jer je 17. oktobra 2015. fizički nasrnuo na policajca Miljana Markovića ispred Skupštine.

„Presudom Višeg suda u Podgorici, povodom žalbi branilaca okrivljenog M.K., preinačena je presuda Osnovnog suda u Podgorici kojom je okrivljeni M.K zbog izvršenja krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 376 stav 3 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika Crne Gore osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 7 (sedam) mjeseci, na način što je okrivljeni M.K., zbog izvršenja krivičnog djela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti iz člana 376 stav 3 u vezi stava 1 Krivičnog zakonika Crne Gore, osuđen na kaznu zatvora u trajanju od 4 (četiri), mjeseca, piše u saoptenju savjetnice za odnose s javnošću Višeg suda u Podgorici Aide Muzurović.

Borba.me