Lideri Demokratskog fronta su na konferenciji za novinare upoznali javnost sa incidentima na Karabuškom polju i Malom brdu, u kojima su aktivisti i lica iz kriminalnog miljea bliskog DPS-u napali anketare, aktiviste i funkcionere DF-a.

Nebojša Medojević je istakao da je Milo Đukanović suočen sa briljantnom kampanjom DF-a, dao nalog aktivistima DPS-a da spriječe anketare i aktiviste DF-a da prezentuju svoj superiorni program. PZP je danas podnio i krivičnu prijavu zbog slučaja na Karaburškom polju, jer je porodici Hodžić opet prijećeno od strane izvjesnog Adisa Kožara, i to fizičkim nasiljem.

Milan Knežević je rekao kako je DF do sad mirno posmatrao kako aktivisti DPS-a uništavaju naše bilborde i reklame, ali da treba da budu sigurni kako i mi imamo način da zaštitimo naše promo-materijale, aktiviste i anketare.

Andrija Mandić je kazao da vlast iz straha pribjegava nasilju i da je DF na sigurnom pobjedničkom putu, što pokazuje superiornost naše kampanje u sklopu koje je prikazan i novi video-spot: https://www.youtube.com/watch?v=dyM9YpfumfI