Prenosim vam poruku iz duše više stotina hiljada pristalica opozicije: SRAM VAS BILO!
   I na ovim izborima dokazujete podlost svojim biračima koji prepoznaju da vam je više stalo do poslaničkih mandata a ne do pobjede i smjene aktuelne vlasti. Gospodine Bečiću, Abazoviću, vi dobro znate da nije nikada i nigdje ni u čemu , a kamoli na izborima, većina prišla manjini, već obratno. Pomenuta gospodo, zašto vam je godinama politički cilj slabljenje Demokratskog fronta, čega je definicija, snila baba što joj milo bilo.
   Ne kočoperite se, jer je Demokratski front najjača, najsložnija opoziciona organizacija, koja je sve jača i jača i biće većina vlasti posle ovih izbora. Sram vas bilo! Da bi smo svi uspjeli i pobijedili, ajde da zajedno srušimo najveće zlo koje nas je pritislo od 1949.i da to ode u zaborav. Spajanjem ispunimo zelju crnogorskog naroda. Gospodine Bečiću i Abazoviću, sjetite se one pouke vaših roditelja koja glasi: Ko drugom zlo misli , zlo će mu se i vratiti. Pomenuta gospodo vi dobro znate da je težak i pretežak put da bi se postalo lider većine crnogorskog naroda. Da je živ Rade Tomov za vas i takve želje rekao bi : Mnogo je mačku goveđa glava,tako da pomenuta gospodo nije dobro da vas podržavaju stranke koje iz politike samo poznaju riječ stranka i sve više liče osnivanju, nekad majušnih poljoprivrednih organizacija. Pomenuta gospodo prenosim vam pozdrav i misli opozicionih birača, i vaših i naših pristalica koja glasi: Ako i ovog puta ne dođe do pobjede, nikada više nećemo pominjati krađu i druge opaske sa kojima ste se štitili, već će se iz naših masa pojaviti osoba i uz našu saglasnost pokrenuti narod protiv vas i onih koji su saučesnici u vašim namjerama koje nam ne daju da skinemo težak jaram s vrata.
Za sve ono što radite i kakvu kampanju trenutno vodite narodni mudraci bi rekli: Vidjela žaba dje se konji kuju pa i ona digla nogu, kao i lideri nofoformiranih partija koji idu ka drugom cilju.
Savić Radetić Član OOPG i GODNP CG