Što ti rade domovino moja, raskuba te kuso i repato, a sudi ti ćoro i sakato.
A pred njima Juda deklamuje: “Krivi su, osudite ih”. Krivi su jer su časni i pošteni ljudi. Takvima nije mjesto u našoj družini.
Krivi su što ne kradu, ne naručuju ubistva, vole svoj narod, ne raskubaju svoju domovinu. Takvi su opasni, kad tad će srušiti naše nasilno i lažavo carstvo.
Krivi su zato što su kršteni, krivi su jer vole bratsku Srbiju, krivi su jer vole majku Rusiju, krivi su što mrze onog što ote srpsku i crnogorsku pravoslavnu kolijevku, Kosovo.
Krivi su što mrze one koji nas podjarmiše NATO-om.
Krivi su što su živi. Prokleti, nečasni Juda.
Ja, odnosno moja pravoslavna malenkost, vas pozivam da se suočimo na poligrafu, da se kao ljudi ispitamo, i javno uvidimo da ste namjerno lažno optužili Mandića i Kneževića.
Znam prokleti Juda, da ste to morali uraditi, po naredbi onih drugih. Sjeti se prokleti Juda da ničija nije gorela do zore. To ćete i sami ubrzo osjetiti, biti krivično i po pravdi optuženi, prokleti nečasni Juda tebe i one koji pod tvojim uticajem osramotiste crnogorsko sudstvo, posramiste boginju pravde Justiciju. Nek vas stigne Milanova kletva.
Prokleti Juda, kako upotrijebiste vaše profesionalno znanje, te dadoste savjet da ovaj napaćeni narod sadi luk. Vrlo brižno i savjesno oni da sade luk, a vi prokleti Juda kukavičluk.
Prokleti Juda, i mi brinemo o vama, a osim poljoprivrede, i fabrike vam trebaju. U svom rodnom mjestu fabrika za kišobrane biće dugoročno prava investicija, jer pljuje i pljuvaće vas narod a vas i vašu kliku kišobrani jedino mogu štiti od toga.
Vi prokleti Juda još koješta možete činiti, ali bog vam Juda neće oprostiti, jer ste jednom izdali Isusa, a sada i narod svoj.

Savić Radetić
Član GO DNP