Ovim Vas obavještavamo da će Demokratski front u ponedjeljak, 21. maja, organizovati “Marš na Spuž” – manifestaciju podrške Milanu Kneževiću, koji je nepravedno osuđen, i nalazi se na izdržavanju zatvorske kazne u ZIKS-u.

 

 

  • Okupljanje učesnika marša ispred zgrade Osnovnog suda u Podgorici od 9:30 do 10 časova;
  • U deset časova počinje obraćanje članova Predsjedništva DF-a okupljenim građanima, a nakon toga, oko 10:30 h, slijedi protestna šetnja – marš od Osnovnog suda, Bulevarom pored Ekonomskog fakuteta i tzv. pet solitera, a zatim starim putem za Danilovgrad, do ZIKS-a.
  • Dolazak učesnika marša pred ZIKS očekuje se od 12:30 do 13:00 h, gdje će se okupljenim građanima obratiti Slaven Radunović, poslanik DF-a i nosilac liste DF – SNP za Podgoricu, ali, prije svega, u svojstvu poslanika, koji je prvi neustavno i nezakonito uhapšen tokom razbijanja mirnih protesta DF-a 17. oktobra 2015. u ranim jutarnjim časovima. Osim Radunovića, okupljenima će se obratiti i još jedan broj funkcionera DF-a, koji su bili u zatvoru, ili pritvoru, a kojima se sudi u montiranim političkim procesima.