Vukićević: Nije DF nego Neđeljko Rudović prava adresa URA-e za polemisanje

Vukićević: Nije DF nego Neđeljko Rudović prava adresa URA-e za polemisanje

Šef Medijskog tima URA Bojan Jevrić je očigledno pogriješio adresu za polemiku pa se tako obratio Milanu Kneževiću i DF-u umjesto poslaniku njegove partije Neđeljku Rudoviću, koji je danas objelodanio da je za prekid bojkota parlamenta, uprkos stavu čelnika koalicije „Za 21 vijek“ da bojkot nema alternativu, saopštila je članica Predsjedništva DNP Maja Vukićević.

„Između ostalog, javnost je imala jedinstvenu priliku da se uvjeri u priznanje gospodina Rudovića da je ova koalicija i napravljena kao svojevrsni pakt dijela opozicije protiv Demokratskog fronta i da su izbori za većinu funkcionera tog saveza bili prilika da se obračunaju sa DF-om u trenutku kada se protiv nas vodi neviđeni institucionalni progon i dok se nad nama vrši medijska satanizacije.

Sve to je za posledicu imalo jačanje DPS-a i Mila Đukanovića i to je neupitna politička činjenica. Toliko o tome čije političko djelovanje ide na ruku DPS i ko je odgovoran za poraz opozicije na predsjedničkim i lokalnim izborima“, kazala je Vukićević i dodala:

„Ovom prilikom želim i da udijelim dobronamjeran savjet kolegi Jevriću da ne dozvoljava više da se iza njegovog imena skriva dvojac Bečić i Abazović i da ubuduće ne potpisuje tuđa saopštenja. Oni očito nemaju hrabrosti da se direktno upuste u polemiku sa predsjednikom DNP Milanom Kneževićem koji to sa druge strane jedva čeka. Ovim dokazuju da je strah od ove vrste polemike opredjeljujući faktor zašto prvaci ove koaliciije ne smiju da dođu u parlament jer bi u tom ambijentu sasvim brzo i potpuno jasno bile razobličene sve njihove prazne floskule kojima pokušavaju da zamažu oči crnogorsko javnosti.

Ona je poručila da se nada „kada već nemaju hrabrosti da uđu u političku arenu, da će makar smoći elementarnu dozu hrabrosti i da će buduća saopštenja kojima pokušavaju da nanesu štetu Milanu Kneževiću, DNP i DF, makar potpisati svojim imenom i prezimenom, ne skrivajući se iza imena drugih funkcionera“.