Zogović: „Bog vas kleo pogani izrodi“!

Zogović: „Bog vas kleo pogani izrodi“!

Učešće oficira vojske Crne Gore na proslavi pogroma srpskog naroda iz srpske Krajini, je u potpunom skladu sa bolesnom ideologijom koja je dominantna u crnogorskom diktatatorskom režimu.

. Ovo moralno grdilo,  najbolja je potvrda koliko se crnogorska vlast  zapravo „ loži „ na ustaštvo. I dok se ministar vojni Bošković u ekstazi ogrće šalom od šahovnice, oficir Ivan Mašulović (ako je tačan identitet koji navode mediji) slavi progon više od 250000 Srba iz Krajine, a premijer Duško Marković najavljuje finalni obračun i otimanje imovine mitropoliji crnogorsko-primorskoj.

Prisustvo pukovnika vojske Crne Gore na proslavi genocida nad srbima u Krajini potvrda je podaničkog bezumlja kojim vlast Mila Djukanovića sramoti svakog pristojnog građanina u Crnoj Gori. Ako se tome doda i neviđen progon lidera i funkcionera DF-a, onda se jasno vidi da je   patrijarh srpski Irinej dao preciznu dijagnozu položaja crkve i srpskog naroda u Crnoj Gori. Baš kako je i  vladika Rade   takvima davno poručio „ Bog vas kleo pogani izrodi“!

Zvanična Podgorica slavi progon 250 000 Srba iz Krajine

Zvanična Podgorica na ustaškom piru proslavlja ubijanje više od hiljadu žena i djece, staraca, njihove suze i bol, pa se postavlja se pitanje da li ovi ljudi imaju išta više ljudsko u sebi.

Dok im Ilir Meta predsjednik Albanije iz Plava maše šiptarskim orlom i poručuje da je došao da obiđe Albanske Alpe, oficiri slave „ Oluju“, zvanična Crna Gora sve je bliža 12. julu 1941. godine kada je proglašena nezavisna država pod okriljem fašstičke Italije. Očigledno su zaboravili da je čojska i sojska Crna Gora odgovorila ustankom i to odmah sjutradn 13. jula. A čojsku i sojsku Crnu Goru, bez opzira što je trpljiva nikada ne treba pocjenjivati.