Социјална правда

Социјална правда

Успјешна демократска и правна држава треба да буде и праведна социјална творевина.

Правна држава

Правна држава

У Црној Гори закони не важе исто за све и држава је, због тога, далеко од успостављеног система владавине права.

Економски развој

Економски развој

ДНП нуди отваранје нових радних мјеста кроз покретање производње, подстицање извоза и привлачење инвеститора.

“Желимо да Црну Гору учинимо истински демократском, правно уређеном и праведном државом. Дјеловаћемо у правцу политичких и свеукупних друштвених промјена сагласно савременим изазовима са којима се Црна Гора данас суочава.”

Погледајте ПРОГРАМ партије

Постани члан ДНП-а и допринеси остварењу циљева

Придружи се нашој борби

Програмска начела Партије заснована су на поштовању људских права и слобода, на владавини права, демократији и залагању за социјалну правду, друштвену солидарност и толеранцију.

Чланство

Члан Партије може постати сваки пунољетни грађанин Државе Црне Горе који добровољно потпише приступницу, прихвати Програм и Статут Партије и који је спреман да активно учествује у њиховом остваривању, а који није истовремено члан друге политичке организације.

Остваривање циљева

За остваривање својих програмских циљева Партија се бори демократским, парламентарним и ненасилним ванпарламентарним средствима.

Статут ДНП-а

Слобода, правда, једнакост и солидарност!

Наше су вриједности и основна начела. Црна Гора којој тежимо треба да гарантује једнакост свих грађана и одлучни смо да заштитимо традиционалне вриједности и историјски идентитет ове државе, као и да прихватимо прогресивне, савремене трендове и стандарде.

Будите у току

Прочитајте наше изјаве и актуелности